Böyle vatandaş her yere lazım

Bursa’da örnek bir vatandaş, mahalle mahalle gezerek tek başına şehrin yüzlerce meselesine çare oluyor.

 Böyle vatandaş her yere lazım
Böyle vatandaş her yere lazım
GİRİŞ 29.07.2014 12:33 GÜNCELLEME 29.07.2014 12:33

Özel bir fabrikada boya hazırlama işçisi olarak çalışan Muhammet Kösle, işinden arta kalan zamanlarında Bursa’yı gezerek olumsuzlukları fotoğraflıyor. Tam bir Bursa aşığı olan Kösle, yanında taşıdığı küçük fotoğraf makinesiyle şehrin gözüne çarpan meselelerini fotoğraflayarak bir yerel gazetenin köşesinde yayınlatıyor.
 

15 yıldır yüzlerce aksaklığın giderilmesine vesile olduğunu söyleyen Kösle, “Ben tam bir Bursa aşığıyım. Günde 10 saat işte çalışıp artan kalan zamanlarımda şehrin sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu zamana kadar çektiğim fotoğraflarla yüzlerce aksaklığın giderilmesini sağladım.

Benim yaptığım iş gönül işi. Bu işi parayla kimseye yaptıramazsın. Ben yapmış olduğum işten zevk ve mutluluk duyuyorum. Aynı çalışmaları çocuklarım ve iş yerimdeki arkadaşlarımla da paylaşıyorum. Görsel ve yazılı basından sürekli takip ediyoruz. 'Elektrik panosunda açıkta kalan kablodan dolayı çocuk öldü.

Pota devrildi, sakat kaldı. Çukura düştü, öldü' şeklinde aileleri yıkan birçok olumsuzluk görmekteyiz. Ben bunları önlediğime inanıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Çektiğim fotoğrafları Bursa Hakimiyet gazetesinde Erdal Özyurt'un köşesine gönderiyorum. Göndermiş olduğum fotoğraflar ve açıklamaları şehrin yüzlerce meselesine çare oldu" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar