Cenazede herkes ağlayarak oynadı!

Mersin'de, yaşamını yitiren gencin annesi, mürüvvetini göremedim diye ağıt yaktığı oğlu için davul zurnalı cenaze töreni düzenledi.

GİRİŞ 19.08.2014 14:03 GÜNCELLEME 19.08.2014 14:37
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Merkez Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı'nda 1 Ağustos'ta arkadaşlarıyla yürüyen Mersin Üniversitesi matematik bölümü 3. sınıf öğrencisi Mehmet Deniz Sınar, D.A. yönetimindeki KKTC plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sınar, burada 8 gün süren tedavisinin ardından sevk edildiği Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi'nde dün hayatını kaybetti.  

Babasını da geçtiğimiz yıl kaybettiği öğrenilen Sınar için merkez Akdeniz ilçesi Turgutreis Mahallesi'ndeki evinde cenaze töreni düzenlendi.  

Gencin arkadaşları ve yakınları uzun süre gözyaşı dökerken, anne Muazzez Sınar, "mürüvvetini göremedim" diyerek ağıt yaktığı oğlu için geleneklerine göre davul ve zurna çaldırdı. Yakınlarıyla beraber ağlayarak oynayan anne, oğlunun eline de cenaze aracında kına yaktırdı. Cenaze daha sonra Karaduvar Mezarlığı'nda toprağa verildi.



 

YORUMLAR 18
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu acının tarifi yok,. ,,Kelimenin bittiği yerde konuş ecelle ; De ki, bildiğim tek söz, Allah azze ve celle. Necip Fazıl Kısakürek,,
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ..... düğündede ağlarsınız artık.milleti laik olarak yetiştirirsen sonuç bu....
    Cevapla
  • Sütçü İmam Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    ne günlere kaldık. elin hristiyanı musevisi yapmıyor bunların yaptıklarını. hangi milletten acaba bunlar.
    Cevapla
  • taner araplılı 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu nebiçim iştir.... Tamam genceecik birini evladınızı kaybetmişsiniz. ama Davul zurna ile göndermekte ne..okursun fatihanı islami usullere göre gömersin. evladında kurtulmuşsun gibi oynamakta neyin nesi.. Allah akıl fikir versin..
    Cevapla
  • Hamza Karaaslan 9 yıl önce Şikayet Et
    müslüman. hepiniz bende dahil uznacagiz musallaya bakalim davulun tokmagi nasil ses getirecek tögbeestagfirullah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı