Çılgın aşığın 'sahte' evliliği karakolda bitti

Adana'da evli ve 5 çocuk babası tıbbi mümessil, eczane teknisyenine aşık olunca sahte kimlik çıkarıp evlendi. Sonra ne mi oldu?

GİRİŞ 21.08.2014 11:44 GÜNCELLEME 21.08.2014 12:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Evli ve 5 çocuk babası tıbbi mümessil Ahmet Ç. (28), bundan 1.5 yıl önce Seyhan'da gittiği bir eczanede çalışan teknisyen Hicran Yalçın (21) ile tanıştı. Ahmet Ç. evli olduğu için kendisini çok yakın arkadaşı olan İsmail Taş olarak tanıttı. Ahmet Ç. ve Hicran Yalçın ile bir süre sonra sevgili olup evlenmeye karar verdi. Bu arada Ahmet Ç.'nin arkadaşı İsmail Taş da şahsa ilaç yazdırması için kimliğini verdi. Ahmet Ç. bunun üzerine arkadaşının kimliğinin üzerindeki fotoğrafını çıkarıp kendi fotoğrafını yapıştırarak sahte kimlik kullanmaya başladı. Bu kimlikle Çukurova Evlendirme Dairesi'ne başvuran çift, 15 Ocak 2014 günü resmi nikah yaptırdı.

"SAHTE ANNE, BABA VE KARDEŞLE KIZ İSTEDİ DÜĞÜN YAPTI"

Resmi nikah yaptırdıktan sonra ise genç kız Ahmet Ç.'den ailesini gönderip kendisini istetmesini talep etti. Ahmet Ç. sahte anne, baba ve kardeş bulup genç kızı istemeye gitti. Düğünden sonra evli olan Ahmet Ç. haftanın 1 günü, "Şehir dışında işim var" diyerek diğer ailesinin yanına gitti. Ailesine de, "Haftanın 6 günü şehir dışındayım. Başka illere ilaç satmaya gidiyorum" diyerek yeni eşinin yanında kaldı.

"İSMAİL TAŞ'I ARAYAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YETKİLİLERİ, 'EŞİNİZ HAMİLE' DEDİ"

Hicran Yalçın evlendikten kısa bir süre sonra hamile kaldı. Mahallesindeki aile sağlığı merkezine giderek hamileliğinin takip altına alınmasını sağladı. Hamilelikte 7. aya girdiğinde aile sağlığı merkezi gerçek İsmail Taş'ı arayarak, "Biz aile sağlığı merkezinden arıyoruz. Eşinizin hamileliği nasıl gidiyor, bir sorun var mı?" diye sordu. Bunun üzerine Taş, "Benim eşim hamile değil, yanlış aradınız" dedi. Taş nüfus müdürlüğüne gidip isminden sorgulama yaptığında Hicran Yalçın isimli bir kadınla 15 Ocak 2014 tarihinde evlendiğini öğrendi.

GENÇ TEKNİSYEN ŞOK OLDU

Bunun üzerine Taş, Hicran Yalçın'ın telefon numarasını bulup arayarak, "Hanımefendi ben İsmail Taş. Beni tanıyor musunuz? Ben sizin kocanızmışım ama ben sizi tanımıyorum, sizinle evli değilim." dedi. Bunun üzerine Taş arkadaşının kendi kimliğiyle evlendiğini anladı.

Polis evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık suçlamasıyla zanlıyı gözaltına aldı. Genç kadın bu arada bir avukat tutup savcılığa da suç duyurusunda bulundu.

"DOĞACAK ÇOCUK GERÇEK İSMAİL TAŞ'IN ÜZERİNE YAZILACAK"

Evlilik sahte kimlikle yapıldığı için doğacak çocuğunda problem olduğuna dikkat çeken Avukat Ferhat İpek, "Mahkeme sonuçlanana kadar doğacak çocuk gerçek İsmail Taş'ın üzerine kaydedilecek. Ancak bu durumu bu mahkeme sonuçlandıktan sonra yeni bir dava açılarak sonuçlandırabileceğiz. Resmi olarak müvekkilim İsmail Taş ile evli gözüktüğü için 2 ay sonra dünyaya gelecek çocuk onun çocuğu görünecek." açıklamasında bulundu.

Tıbbi mümessil Ahmet Ç.'nin ise emniyetteki sorgusunda çok sevdiği için böyle bir işe girdiğini söylediği öğrenildi. Ahmet Ç., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... Adam gencligini yasayamadan evlenmis 5 cocuk sahibi olmus.Gencken yapamadigi seylerilerleyen yaslarda beyinde tetiklendigi icin asik oldugu kisiyle evlenmek istemis. Uzun lafin kisasi 20li yaslarda evlilik yapmak cok tehlikeli.Bir erkek en azindan 30 yasina gelecek.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    dedik kardesim evlere senlik kurumlarimiz. ne hainler icine girdi kim bilir nufus idaresi )) bu basit adi bir vaka bunun organize olanlari sucdan aranip da yurt disi yasagi olanlarin baska kimlikle yurt disina cikmis olabilecegi akla gelmezmi)) Elini kolunu sallayarak oyleki hatta iki gercek kimlikle bile yasayanlar olabilir.????
    Cevapla
  • Hakkı Tutar 9 yıl önce Şikayet Et
    allahın kanunları. allahın kanunları uygulansaydı insanlar yasa dışı iş yapmamış olacaktı
    Cevapla
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekarlık yaşamın her alanında sürüyor.... Bu tipler var malesef.. Aldıkları bu " ah"lar onları bakalım nerde yakalayacak...
    Cevapla
  • adnan demir 9 yıl önce Şikayet Et
    YAŞ 28 AMA 5 ÇOCUK. Bu kaç yaşında evlendi, bu ne hız...hayret..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
Alçakça anlaşmayı duyurdu!