Hastane odasında buruk nikah

Antal'ya böbrek rahatsızlığı nedeni ile taburcu olamayan Fırat Özcan, nişanlısı Berivan Dicle ile hastane odasında kıyılan nikahla evlendi.

Hastane odasında buruk nikah
Hastane odasında buruk nikah
GİRİŞ 22.08.2014 13:01 GÜNCELLEME 22.08.2014 16:04

Antalya'da makine teknisyeni 23 yaşındaki Fırat Özcan, yaklaşık 1.5 yıl önce düğünde gördüğü 22 yaşındaki Berivan Dicle ile Facebook üzerinden arkadaşlık kurdu. Evlilik hazırlıklarına başlayan çift, 20 Ağustos tarihine nikah için gün aldı. Eş, dost, akraba nikah törenine çağrıldı, ancak çiftin nikah hazırlıkları planladıkları gibi gitmedi. 

Kronik böbrek taşı rahatsızlığı olan Fırat Özcan, sağ üreterindeki taşın alınması için ameliyat edildi. Üroloji servisinde kontrol altına alınan Fırat Özcan, tedavisi sürdüğü için nikah günü taburcu olamadı. Bunun üzerine çift hastane yönetimi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden nikahın hastanede kıyılması için izin aldı. 

ANİDEN GELİŞTİ

Böyle bir nikah töreninin hiç akıllarına gelmediğini söyleyen Berivan Özcan, "Aniden gelişti. Aslında farklı bir nikah düşüncemiz yoktu. Klasik nikah salonu, şahitler falan diye düşünüyorduk, ama böyle oldu. Hastane şu an seferber oldu. Çok heyecanlıyım, elim ayağım titriyor" dedi.

'İNŞALLAH DÜĞÜN DE BURADA OLMAZ'

Tedavisinin bir süre daha devam edeceğini aktaran Fırat Özcan, "Herhalde bir iki gün sonra taburcu olurum. Düğün 10- 12 gün sonra olacak. İnşallah o da burada olmaz. Onu artık düğün salonunda düşünüyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?