92 yaşındaki annelerini sokağa attılar!

Kahramanmaraş’ta 92 yaşındaki bir kadının, kızları tarafından sokağa atıldığı iddia edildi.

GİRİŞ 29.08.2014 17:15 GÜNCELLEME 29.08.2014 17:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen yetkililer, yaşlı kadını huzurevine yerleştirdi.

Kız kardeşleri tarafından annesinin sokağa atıldığını öğrenen evin tek oğlu engelli 72 yaşındaki Osman Ulufer, huzurevine koştu. Huzurevinde annesini gören Osman Ulufer, sinir krizi geçirdi.

Annesine sarılarak ağlayan Osman Ulufer, “Allah devletimizden razı olsun. Annem yaşlandı. Aslında biz çocukları da artık yaşlıyız. Benim bir gözüm görmüyor. Biz anamıza sahip çıkamadık. Sırayla bakalım dedik ama ailevi sorunlardan dolayı problem çıktı. Sonra anamı sokağa attılar. Sağ olsun devletimizde sahip çıktı. Aldı huzurevine getirdi. Allah’ım devletimizin yokluğunu vermesin” dedi.

İstirahat odasından görevlilerce tekerlekli sandalye ile annesini gören Osman Ulufer, uzun süre annesine sarılarak ağladı. Annesinin üzüntüsüne saha fazla dayanamayan Osman Ulufer, fenalaştı.

Osman Ulufer’e ilk müdahale huzurevi sağlık ekibi tarafından yapıldı. Konuşmakta dahi güçlük çeken Hatice Ulufer ise, oğluna ‘Osmanım, ciğerim Osmanım’ dedi.

Daha fazla üzüntüye dayanamayan Hatice Ulufer, sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından odasına dinlenmeye alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    HANİ KANUN YASASI ÇIKACAKTI. Bir zaman önce ,zengin akrabanın ,fakir akrabaya mecburen yardımda bulunması için kanun çıkarılacağı söyleniyordu,ne oldu... bu kadar adeletsizlik ve kanunsuzluk olmaz.... derhal bir yasa ve kanun çıkarılıp,şahısların yaşlı ve muhtaç yakınlarını mecburen bakması için şart koşulmalı.ve bilhassa anasını ve babasını sokağa terk edenlere ceza bile verilmeli. Avrupa Ülkelerinde hayvanını sokağa terk edene bile ceza uygulanıyor, biz Türkiye isek ,müslüman bir ülke isek,elin gavuru kadar olamadığımız için UTANMALIYIZ.
    Cevapla
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. maraşı kızlarına verin olacakmı faydası!!!allahın gözü kör görmezler kulakları sağar işitmezler dedikleri mubareği sokakta bırakanlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak