Yüz nakli olan Sert evleniyor

Türkiye’nin beşinci yüz nakilli ismi 28 yaşındaki Recep Sert, Aralık ayında nişanlısı Esma Akyurt ile dünya evine giriyor.

Yüz nakli olan Sert evleniyor
Yüz nakli olan Sert evleniyor
GİRİŞ 12.09.2014 12:55 GÜNCELLEME 12.09.2014 12:55

Evlilik hazırlıklarına başlayan Recep Sert ve Esma Akyurt, FHC Sahne Sanatları Akademisi Dans Eğitmeni Fatih Haktan Coşkun’dan düğün dansı için eğitim aldı.

Hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söyleyen Recep Sert, düğünü Bursa’da yapacaklarını ve orada yaşayacaklarını söyledi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Recep Sert, şöyle konuştu: “Benim için ilk bir yıl çok önemliydi. Bir yıllık riskli dönemi atlatınca psikolojik olarak da çok rahatladım. Yüzümle ilgili hiçbir sıkıntı yok. Fizik tedavi görmeye devam ediyorum. Şu an sıvı gıdayla besleniyorum fakat kısa bir süre sonra normal beslenmeye geçebileceğimi düşünüyorum. Yüzümü artık rahatlıkla hissedebiliyorum. Düğünden önce birkaç estetik operasyon daha yapılacak. Yüzümdeki kırışıklık giderilecek.”

Recep Sert’in Aralık ayında evleneceği nişanlısı Esma Akyurt da tatlı bir heyecan içinde olduklarını belirterek şunları söyledi: “Recep çok iyi bir insan. Onunla beraberken kendimi güvende hissediyorum. İkimiz de mutluluğu hak ediyoruz. Evlendikten sonra hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Düğünümüz, nişanlandığımız zaman bizi reklam yapıyor diye eleştirenlere en güzel cevap olacak.”

POLONYALI TURİSTİN YÜZÜ NAKLEDİLMİŞTİ

Bursa’da, 2007 yılında temizlemek istediği tüfeğin ateş almasıyla yüzü parçalanan Recep Sert’e, 18 Temmuz 2013’te, tatil için geldiği Muğla’da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza’nın (42) yüzü nakledilmişti. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirilen operasyonla Sert’e, çift çene nakli de yapılmıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!