Çocukluk hayalini düğününde gerçekleştirdi

Zonguldak’ta gelin arabası yapılan TIR’ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Çocukluk hayalini düğününde gerçekleştirdi
Çocukluk hayalini düğününde gerçekleştirdi
GİRİŞ 14.09.2014 22:06 GÜNCELLEME 14.09.2014 22:06

Zonguldak’ta yaşayan halk otobüsü şoförü 25 yaşındaki Sefa Yazıcı düğünü için çocukluk hayalini gerçekleştirmeyi planladı. Dayısına ait TIR’ı gelin arabası yapmak isteyen Yazıcı, düşüncelerini dayısı ile paylaştı. Düğün günü ise çiçeklerle hazırlanan TIR’ın ön camına da “Selvi Boylum Al Yazmalım” yazısı yazıldı.

Gelin Fatime Yazıcı’yı kız evinden alan damat ve konvoy, caddelerde kornalar çalarak düğün salonuna ulaştı. Gelini TIR’dan indiren damat, gelin arabası yaptıkları TIR’ın önünde hatıra pozu da verdi.

TIR’ı gelin arabası yapmanın çocukluk hayali olduğunu ifade eden damat Sefa Yazıcı, “Çocukluğumdan beri TIR’lara otobüslere karşı bir ilgim vardı. Dayım da TIR sahibi, TIR’ını gelin arabası yapmasını istedim. Dayımın sayesinde hayallerimi gerçekleştirdim. Yolda epey bir ilgi oldu. İnsanların ilgisini çektik” diye konuştu.
Gelin Fatime Yazıcı ise, “Güzeldi, zevkliydi. Gören herkesin unutamayacağı bir anı oldu. Herkes ilgi gösterdi” dedi. Gelin ve damat müzik eşliğinde salona girerek dans etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...