Ayısını direğe bağlayıp bara gitti

Valencia’da bir ayı oynatıcısının, ayısını bir sokak lambası direğine bağlayıp bir barda içki içmeye gitmesi, çevredekileri korkuttu.

Ayısını direğe bağlayıp bara gitti
Ayısını direğe bağlayıp bara gitti
GİRİŞ 18.09.2014 12:43 GÜNCELLEME 18.09.2014 12:43

Valencia’da bir ayı oynatıcısının, katılım için hayvanını götürdüğü festivalin iptal edildiğini öğrenince, ayıyı bir sokak lambası direğine bağlayıp bir barda içki içmeye gitmesi, çevrede korku yarattı.

Valencia’da önceki gün düzenlenmesi planlanan bir sokak festivali, yağan dolu nedeniyle iptal edildi ve festivali dört gözle bekleyenler, evlerine geri dönmek zorunda kaldı. Eğlencede ısrar edip evine hemen dönmek istemeyenlerden biri, günü en azından bir içkiyle kurtarmak isteyen bir ayı oynatıcısıydı. 

Ayı oynatıcısı adam, festivalde oynatmak amacıyla getirmiş olduğu hayvanını, sıradan bir hayvanmış gibi bir sokak lambası diğerine bağlayarak yakındaki bir barda içki içmeye gitti. Hayvanın bağlı da olsa başıboş bırakılması, olay yerinde korku yarattı.

Festival organizatörleri, hemen duyulan ve yayılan olaydan dolayı, ayı oynatıcısını kınadılar. Yetkililerden biri, “Bu hareketinden dolayı bizle sorumlu değiliz. Bu hayvanın da dans ettirileceği güzel bir gösteri düzenlemeye çalıştık ama istediğimizi gerçekleştiremedik,” açıklamasını yaptı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı