Mehmetçikten Çukurcalı damada anlamlı hediye

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde dünya evine giren damada Mehmetçik tarafından Türk bayrağı ve cumhuriyet altını hediye edildi.

Mehmetçikten Çukurcalı damada anlamlı hediye
Mehmetçikten Çukurcalı damada anlamlı hediye
GİRİŞ 28.09.2014 14:20 GÜNCELLEME 28.09.2014 14:20

Çözüm sürecinin başlamasıyla ilçe merkezi, belde ve köylerde davet edildikleri düğünlere katılan Mehmetçikler, çiftleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK'ya karşı 1996 yılında yürüttüğü müc
adelede geçici köy korucusu olarak görev yaparken Şorti Tepesi'ndeki çatışmada yaralanarak gazi olan Ali Şen, oğlu İskender ile Özlem Özbek'i evlendirdi.

Gazi Şen'in daveti üzerine Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Şehit Jandarma Üsteğmen Adnan Bahta Lisesi bahçesinde düzenlenen düğüne katılan Kaymakam Ünal Koç ile 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili, vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelin ve damadı tebrik eden Kaymakam Koç ile Tuğgeneral Sevgili, yeni çifte Türk bayrağı ve birer cumhuriyet altını hediye etti.

Türk bayrağını öperek alnına koyan damat İskender Şen, gazi olan babasının uğruna kan döktüğü bayrağı evinin en güzel yerinde muhafaza edeceğini söyledi.

Uzun yıllar özlemini çektikleri huzura çözüm süreci ile kavuştuklarını belirten vatandaşlar, Kaymakam Koç, Tuğgeneral Sevgili ve askeri yetkililere çay ikramında bulunarak sohbet etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı