56 yıllık çift 5 saat arayla öldü

Düzce'nin Cumayeri İlçesi'nde 76 yaşındaki kocanın vefatından 5 saat sonra hastanede tedavi gören 72 yaşındaki eşi de hayatını kaybetti.

56 yıllık çift 5 saat arayla öldü
56 yıllık çift 5 saat arayla öldü
GİRİŞ 30.09.2014 15:47 GÜNCELLEME 30.09.2014 15:47

Cumayeri'nin Avlayan Köyü'nde oturan Hasan Özdemir dün öğle saatlerinde evinde nefes darlığına bağlı olarak yaşamını kaybetti. Düzce Devlet Hastanesi'nde bir süredir nefes darlığına bağlı olarak tedavi gören Hanife Özdemir de eşinin ölümünden yaklaşık 5 saat sonra yaşamını kaybetti. 3 çocuk sahibi 56 yıllık evli çift bugün Avlayan Köyü Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında yan yana toprağa verildiler.

Ahmet Özdemir anne ve babasının yaklaşık 2 yıldır nefes darlığına bağlı olarak tedavi gördüğünü belirterek, Annem de babam da rahatsızdı. Nefes darlığı nedeniyle yaklaşık 2 yıldır hastaneye götürüp getiriyorduk. Dün, hastanede annemin yanında dururken köyde bulunan babamın ölüm haberi geldi. Anneme babamın öldüğünü söylemedim. Köye gidip geleceğimi söyledim. Annem de Oğlum beni yalnız bırakma dedi. Yaklaşık 5 saat sonra da annem hastanede vefat etti dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt