Şeften helikopterli evlilik teklifi

Kahramanmaraş'ta, Orman İşletme Şefi Abdullan Koca, müdürlükte çalışan orman mühendisi Tuba Kaba'ya helikopterde evlilik teklifi etti.

GİRİŞ 01.10.2014 17:01 GÜNCELLEME 01.10.2014 17:02

Havadan ormanlık alanı gezerken yerde Tuba, benimle evlenir misin yazısını gören Kaba, sürpriz evlilik teklifini kabul etti.

Kaleboynu Mahallesi Orman İşletme Şefi Abdullah Koca, arkadaşlarıyla yere "Tuba, benimle evlenir misin" yazısı yazdırdı. Abdullah Koca, daha sonra kaçak avlanmalarla ilgili denetime katılmak için Andırın Orman İşletme Müdürü İdris Tetik, Orman İşletme Müdürü Yardımcısı Haşim Kabacık ve orman mühendisi Tuba Kaba ile birlikte helikoıptere bindi. Helikopter gökyüzünde dolaşırken Abdullah Koca, Tuba Kaba’ya yerdeki yazıyı gösterip evlenme teklifi etti.

Karşılaştığı sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Tuba Kaba, evlenme teklifine Evet cevabını vererek kabul etti. 

Tuba Kaba, teklifi hiç beklemediğini belirterek, Yere baktığımda bana yazılan yazıyı gördüm, çok heyecanlandım. Benim için büyük bir sürpriz oldu ve bu teklifi kabul ettim çok mutluyum dedi.

Abdullah Koca ise aldığı Evet cevabıyla çok mutlu olduğunu ifade ederek kısa süre sonra nişanlanacaklarını söyledi.

Helikopterde bulunanlar çifti alkışlayarak tebrik etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!