Sefalet içinde ölen kadın milyoner çıktı

İznik'te geçen ay çöp dolu evinde ölü bulunan 72 yaşındaki Habibe Irız'ın, milyoner olduğu çıktı.

Sefalet içinde ölen kadın milyoner çıktı
Sefalet içinde ölen kadın milyoner çıktı
GİRİŞ 27.10.2014 15:39 GÜNCELLEME 27.10.2014 15:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İznik'te geçen ay çöp dolu evinde ölü bulunan 72 yaşındaki kadının, ilçedeki iki banka hesabında 3 milyon 270 bin lirası, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde 4 dairesi, Mudanya ilçesinde bir villası, İstanbul Bakırköy'de ise bir iş yeri olduğu ortaya çıktı.

ORTAYA ÇIKAN SERVET ŞAŞIRTTI

İlçedeki Selçuk Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden gelen kötü kokular üzerine geçen ay cesedi bulunan Habibe Irız'ın (72), ölümünün ardından ortaya çıkan serveti şaşırttı. Çocuğu olmayan yaşlı kadının, ilçedeki iki banka hesabında 3 milyon 270 bin lirası, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde 4 dairesi, Mudanya ilçesinde bir villası ve İstanbul Bakırköy'de bir iş yeri olduğu belirlendi.

MUHTARLIK YARDIMDA BULUNMUŞ

Yaşlı kadının evinin bulunduğu mahallenin muhtarı Selim Sarıkaya, ''Sürekli yardıma muhtaç olduğunu dile getiriyordu. Muhtarlık olarak her ay Habibe teyzeye para yardımında bulunuyorduk. Son zamanlarda akli melekeleri çok yerinde değildi'' diye konuştu.

Komşuları ise yaşlı kadının varlıklı biri olduğunu bildiklerini, kendisinin bu konuda hiçbir zaman konuşmadığını belirterek, Irız'a devamlı yemek götürdüklerini söyledi.

YILLARCA ÇÖP EVDE YAŞADI

Geçen ayın 15'inde Kutalmışoğlu Süleyman Şah Caddesi üzerindeki evinde yalnız yaşayan Habibe Irız'ın evinden kötü kokular geldiğini fark eden komşuları, durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen ekipler, açık olan kapıdan içeri girdiklerinde çöp dolu evde Irız'ın cansız bedeniyle karşılaşmıştı.

Yıllar önce evlenip boşandığı belirtilen yaşlı kadının cenazesi, belediye ekiplerince çıkarılıp, İstanbul'da yaşayan iki kız ve bir erkek kardeşi tarafından teslim alınarak, İstanbul'da toprağa verilmişti.

YORUMLAR 9
  • erkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarda olmaz yahu. Bak Allahın adaletine nasılda çürüttü evde!!! Cesedi kokası imişki kokmuş. Bu kadar serveti var insanları aldatıyor fasık.
    Cevapla
  • işgüzar 9 yıl önce Şikayet Et
    Hangi kobi esnafından çıkar böyle para .bu insanın bu parayı nasıl biriktirdiğini benim beynim almıyor.Hadi hiç yememiş ,bu yaşına kadar günde ne kadar para geliri olmuşta bu parayı biriktirmiş...hayret ki hayret..!!
    Cevapla
  • ZAFER 9 yıl önce Şikayet Et
    devletin yapması gereken,kadının malvarlığına el koyup,şimdiye kadar ne kadar yardım yapılmış ise faizi ile geri almasıdır.
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    burada yaşanan olaydan ,çok çok önemli bir hususun gözardı edildiği açıkca ortaya çıkıyor. Ölen kadının iki bankada parası,taşınmaz mülkleri olduğu halde.... bunlar araştırılmadan kadına bir devlet kurumu olan muhtarlıkça yardım ediliyor,fakirin fukaranın vergisi bu milyoner kadına yardım diye veriliyor. ve burdan çıkan sonuca göre,belkide devletin -kömür,erzak ve para yardımı yaptığı kişilerin çoğu zengin olabilir,demek ARAŞTIRMA yapılmıyor,yada araştırmalar yetersiz,baştan savma.
    Cevapla
  • aturabu 9 yıl önce Şikayet Et
    DEVLETİN ACİZLİĞİ. devlet yardım yapıyor yardım yaptığı şahıs milyoner çıkıyor. kardeşim türkiyede yapılan yardcımların birçoğu yeriniş bulmuyor ve ben artık vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!