Oto yıkamada kan donduran anlar

Fransız komedyen Rémi Gaillard ve arkadaşlarının hazırladığı şaka videosu, izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

GİRİŞ 28.10.2014 11:02 GÜNCELLEME 28.10.2014 11:10

2002 Fransa Kupası Finali'nde şampiyon olan Lorient takımının futbolcularının arasına karışan, aynı gün, dönemin Fransız cumhurbaşkanı Jacques Chirac tarafından da futbolcu sanılarak tebrik edilen komedyen Rémi Gaillard, müthiş bir şakaya imza attı. Cadılar Bayramı'na sayılı günler kala Rémi Gaillard ve iki arkadaşı, üzerlerine korku filmlerinde gördüğümüz kostümleri geçirip dışarı çıkardı. Biri çığlık, diğeri chuky kostümü giyen, diğeri de elinde testere ile bir mahkum kılığına giren üç arkadaş, bir otoparkta yalnız dolaşan bir adamın karşısına çıktı. Büyük panik yaşayan adam, üzerine doğru gelen şaka ekibini görünce, koşarak olay yerinden uzaklaştı. 

Ekip, bu kez eski bir araçla oto yıkama dükkanına geldi. Burada yalnız başına aracını yıkayan adam, tuhaf görünüşlü insanları görünce büyük korku yaşadı. Aradaki paravanın arkasına bakıp, Gaillard ve arkadaşlarını kontrol eden talihsiz genç, tehlikede olduğunu düşünüp, elindeki hortumu yere atarak aracına bindi. Bu sırada paravanın diğer tarafına geçen eli baltalı adamı aynadan fark eden genç, aracını çalıştırıp olay yerinden uzaklaştı. Baltalı adam, peşine düştüğü aracı uzun süre kovaladı.

Şaka ekibi son olarak, karayolunda otostop çeken genci hedef aldı. Duran araçtan inen testereli adam, otomobilin bagaj kısmını açıp gence yer gösterdi. Araçta bulunan diğer kişilerin giyimine bakıp durumdan şüphelenen genç, adeta Usain Bolt'a meydan okudu. Müthiş bir depar atan genç, koşarak olay yerinden uzaklaştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!