Film gibi kovalamaca: Jant ile galeriye daldı...

Beşiktaş'ta camı kırarak girdiği oto galeriden aldığı anahtarla otomobil çalan genç, polisin nefes kesen kovalamacası sonucu yakalandı.

GİRİŞ 04.11.2014 14:53 GÜNCELLEME 04.11.2014 14:54

Daha önceden sabıkası bulunan şüpheli tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Beşiktaş'ta bir otomobil galerisinden 2 Kasım 2014 tarihinde çalınan bir otomobil, Etiler, Nispetiye Caddesi üzerinde polis ekiplerinin “Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Filmleri aratmayan kovalamaca sırasında kaçan araç, seyir halindeki 4 otomobile çarptıktan sonra hareketsiz kaldı. Otomobildeki şüpheli bu kez otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Ancak çevreyi tamamen kuşatan polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli O.Y.'nin (23) daha önceden sabıkası olduğu ortaya çıktı. Güvenlik kameraları tarafından oto galerisinin camını otomobil jantıyla kırarken görüntülenen şüphelinin içeri girdikten sonra kontak anahtarı çaldığı öğrenildi.

Şüphelinin olay sırasında gürültüye gelen güvenlik görevlisinden saklandığı, onun ne olduğunu anlamak için dışarı çıkmasını fırsat bilerek kaçtığı tespit edildi. Şüphelinin çaldığı kontak anahtarını kullanarak park halindeki otoyu alarak kaçtığı öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli O.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi