Edirne'de yaşandı görenler hayrete düştü

Edirne’de bir kişi arkadaşının çiftliğinden aldığı tavuk yumurtasının üzerinde Arapça Allah yazdığını fark etti.

Edirne'de yaşandı görenler hayrete düştü
Edirne'de yaşandı görenler hayrete düştü
GİRİŞ 15.11.2014 13:20 GÜNCELLEME 15.11.2014 13:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Edirne’de arkadaşının çiftliğinden aldığı yumurtaları eve gidince dolaba dizerken birinin farklı olduğunu gören Emekli Suat Önengüt, yumurtayı emekli müezzin Nadi Ersoy’a gösterdi. Yazıyı görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Önengüt, Selimiye Camii’nden emekli müezzin Nadi Ersoy'un da yumurtanın üzerinde Arapça Allah yazdığını onayladığını belirtti.

Yazıyı görünce çok duygulandığını belirten Önengüt, "Ben bunu Selimiye’de görev yapmış sevdiğimiz hocalardan olan Nadi hocaya gösterdim. Nadi hoca da burada Allah yazısı olduğunu ifade etti. Yumurtayı aldığım çiftliğin sahibine de gösterdim, o da şaşırdı. Yine 5 yıl önce bir arkadaşımda da böyle bir yumurta bulundu, onun adı Sedat idi, 5 yıl sonra bende bulundu benim adım da Suat, bu da bir tesadüf diye düşünüyorum. Bu yumurtanın üzerinde yazan yazıyı Allah’ın hikmetine yoruyorum, başka bir yorum getiremem" dedi.

Selimiye Camii’nin emekli müezzin Nadi Ersoy ise "Suat bey bana bu yumurtayı gösterince gerçekten bir benzerlik olduğunu gördüm. Bu yumurta gibi bir çok bitkilerde bu benzeri şeyler oluyor. Cenab-ı Hakkın kudreti olarak yorumluyorum. Yumurtaya baktığımda Allah yazısı olduğunu gördüm. Yumurtanın zerinde yine güle benzer bir şekil daha var, başka bir şey daha var ama onu onaylayamadım, ama gül resmi var" ifadelerini kaydetti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • dfu 9 yıl önce Şikayet Et
    aynisi bendede var.
    Cevapla
  • bir tüketici 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaa, yumutalar hormondan şekil değiştirmiş. Nasıl da Allah yazdığına hükmettiniz, anlamadım ki... Ben de alimim, ben anlamadım mesela.
    Cevapla
  • dalga mı geçiyorsunuz 9 yıl önce Şikayet Et
    El alem Kutup Yıldızının etrafında dört dönüyor, siz hâlâ yok yumurtada Allah yazıyor yok şunda bu var...Bırakın ne olur dinimizi rezil ediyorsunuz bu tür haberlere prim vererek...İhanet ediyorsunuz...Yazıktır, Günahtır ne olur yalvarıyorum...
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Yumurta sessizce bağırıyor Allah diye, üzerinde yazmasına gerek yok bırakın bu işleri sırlar dünyası falan sır insanın kalbinde ruhunda. Bakar kör olmuşuz insanları dünyevileştirirsen işte sadece gördüğüne tav olur aklı değil gözü en büyük inanma aracı olur. Bunu görenler vay be diyecek üç gün sonra unutacak 2 sene sonra görse basite alacak ben bunu zaten görmüştüm diyecek. Çünkü gözü ile inanıyor 160 katlı binanın tepesine bakarken ne teknoloji diyecek ama gök yüzünü ve o binanın dibindeki üzerine bastığı otun müthiş teknolojisini göremeyecek her saniye aldığı havadan haberi olmayacak, insan böyle işte. Bilinçsiz tek hücreden dinazor doğuyor. İnsanların aklına ruhuna Allah yazdırabiliyormusun ondan haber ver. Yıllarca insanlara yutturdular bunları. Müslümanların İslama ve Allah'a bakışı tekrar gözden geçirilmeli
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    saçma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti