Kafasına taş düştü hayatı kurtuldu

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Filiz ailesinin başına gelenler hayatımızda hiçbir şeyin tesadüf olmadığını bir kez daha gözsterdi.

Kafasına taş düştü hayatı kurtuldu
Kafasına taş düştü hayatı kurtuldu
GİRİŞ 26.11.2014 15:14 GÜNCELLEME 26.11.2014 15:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İnşaatta oynarken kafasına taş düşmesiyle hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki Eren Filiz’in geçirdiği kaza, beyninde milyonda bir görülen kitlelerin olduğunu ortaya çıkardı.

HAYATI KURTULDU

Beyninde milyonlarca larva bulunan kist tespit edilen ve hayati riski olan Eren’in kaza sonucu yapılan tedaviyle hayatı kurtuldu.

SOKAK KÖPEKLERİNİN YAYDIĞI TEHLİKE

Sokak köpeklerinin yaydığı kist olan ve Hidatik adı verilen son derece tehlikeli bir hastalıkla karşı karşıya olan Eren, acilen ameliyata alınıp beyninden bir kitle çıkarıldı.

Ameliyat edilmese Eren’in yaşama şansı olmadığını tesadüfen öğrenen aile, şimdi Eren’in sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    ben şimdi hayvanseverlerin yorumunu bekliyorum. sokak hayvanlarından uzak durulması gereken bir resimden dolayı MEB e kızıyorlardı. şu çocuğun hayatı bir sokak köpeğini sevmeye telikeye bile girmeyecekti. şimdi gidip sokak köpeklerini öldürelim vs asla demiyorum. sadece tehlike riski varsa uzak durmak lazım
    Cevapla
  • Doğan 9 yıl önce Şikayet Et
    Köpeklerden çocukluğumdan beri uzak dururum. Kediler necis değildir. Peygamber efendimiz söylüyor. Kedilerde o hastalıktan bulunmuyor.
    Cevapla
  • MURTAZA 9 yıl önce Şikayet Et
    mevla görelim neyler , neylerse güzel eyler
    Cevapla
  • ferit 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim vesile olacakya kurban olduğum...Ne şerlerde hayır .....ne hayırlarda da şer vardır. derler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!