Aynı adamla evlenen 2 kadının gerizekalı kavgası

İstanbul’da aynı adamla evlilik yapan 2 kadının koca kavgası dava konusu oldu. Eski eş yeni eşe "maksimum gerizekalı" deyince dava açıldı.

Aynı adamla evlenen 2 kadının gerizekalı kavgası
Aynı adamla evlenen 2 kadının gerizekalı kavgası
GİRİŞ 01.12.2014 10:49 GÜNCELLEME 01.12.2014 10:49

30 yaşındaki Yağmur D.İ., bir süre önce kocası Cesim İ.’nin kendisini Derya Ç. adlı kadınla aldattığını, üstelik Derya Ç.’nin bu ilişkiden hamile kaldığını öne sürerek boşanma davası açtı. Genç kadın, boşanma davasının yanı sıra, kocasının kendisini dövdüğü gerekçesiyle de şikâyetçi oldu. Bunun üzerine koca tutuklanarak cezaevine konuldu ve bu süreçte çift boşandı.

"MAKSİMUM GERİZEKALI"
Ancak iddiaya göre, Cesim İ.’nin cezaevindeyken evlendiği yeni eşi Derya Ç. İ., eski eşe sürekli cep telefonundan taciz mesajları gönderdi. Yağmur D. ise bu mesajlara “Maksimum gerizekâlı” yazarak karşılık verdi. Yeni eşin şikâyeti üzerine, eski eş hakkında hakaret suçlamasıyla dava açıldı. Yağmur D. mahkemede “Bunlardan kurtulamadım. Eski kocam hâlâ beni istiyor. Yeni eşi de kıskandığı için bana sürekli hakaret mesajları atıyor. Yazdıklarım onlara cevaptı” derken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler