'Parayı duyan 'akraba' çıkıyor'

Oğullarına hastanede HIV virüsü verilince 1 milyon 393 bin lira tazminata hak kazanan baba konuştu: "Parayı duyan bizi arıyor"

'Parayı duyan 'akraba' çıkıyor'
'Parayı duyan 'akraba' çıkıyor'
GİRİŞ 03.12.2014 09:37 GÜNCELLEME 03.12.2014 11:28
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da 2008'de oğulları Y.Ç.'ye hastanede HIV'li kan verilen ve açtıkları dava sonunda 1 milyon 393 bin lira tazminat kazanan baba Mehmet Ç., "Oğlumla kimse konuşmadı, Oyun oynamadı. Şimdi tazminatı duyan herkes arıyor" dedi.

1 Aralık Dünya AIDS Günü'nde tazminat kazandığını öğrenen aile, buruk da olsa sevinç yaşadı. Yıllardır en yakın akrabalarının bile kendilerini dışladığını ve kapılarını çalmadığını söyleyen baba Mehmet Ç., sözlerine şöyle devam etti: "Zaman geldi oğlumu doktora götürmek için eşyalarımı bile sattım. O dönemde akrabalarımız bir gün bile 'bir şeye ihtiyacınız var mı' diye sormadı. Oğlumla kimse konuşmadı. Oyun bile oynamadı. Şimdi tazminatı duyan hiç tanımadığım insanlar bile eve gelip, 'Biz seninle akrabayız, bir emrin var mı' diyor. Ne çok akrabam varmış. Telefonum Sabaha kadar susmadı, tazminat kazandığımızı duyan arıyor. Yıllardır selam vermeyen insanlar parayı duyunca bana Mehmet Bey demeye başladı." 
 
'ONA ARAZİ ALACAĞIM' 
Parayı aldıkları zaman önce araba alacağını da vurgulayan Mehmet Ç., "Oğlumu gece de olsa doktora götürmem gerekiyor. Onun için önce araba alacağım. Geri kalan parayla da oğlumun adına arazi almayı düşünüyorum. Çünkü bu onun parası. Benim arazim yok. 8 çocuğum var, 5'i okula gidiyor. Ben de sağlık ocağında 900 lira ücretle çalışıyorum. Başka gelirim yok" diye konuştu. 
 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 22
  • anadolu adamı 9 yıl önce Şikayet Et
    geçen hafta bir çocuğa araba çarpıpı ölümüne sebebiyet verdiği için 12 bin lira ceza aldı bu ülkede adelet var diyen beri gelsin sizce hangisi daha vahim bir aile için
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    kemal sunal o filmleri boşuna çekmedi....Allah şifa versin.
    Cevapla
  • SADEDE GELELİM 9 yıl önce Şikayet Et
    Önce rabbimden bu evladımıza sağlık ve sıhhatlar vermesini ŞAFİİ HAKİKİ den niyaz ediyorum. Para ve makam işine gelince MÜSLÜMAN ın en zor imtihanı bu.Bu dünya ne sultan Süleymana kaldı nede Karuna kaldı.Öyle ise efendimiz SAV.örnek alalım,rabbimizin emrine uyalım,sünneti sseniyeye tam ittiba edelim edelim ki AHİRETİ KAZANMAK UCUZ DEĞİL,CEHENNEM LÜZUMSUZ değil sözlerini ve nasihatlerini unutmayalım.
    Cevapla
  • can 9 yıl önce Şikayet Et
    gazetecilerden nefret ettiğim insanlara zorla saçma sapan resim çekip haber yapıyor.
    Cevapla
  • URFALI GARİP 9 yıl önce Şikayet Et
    biz cumhurbaşkanımızın sözünü dinleriz en az üç çocuk kimseyide ilgilendirmez 8.9 çocuk herkez işine baksın rızkın kefili allahtır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu