İnanılmaz değişim! 7 ayda 56 kilo verdi

Antalya'da yaşayan Duygu Yetgin Sipahioğlu, geçirdiği ''tüp mide'' ameliyatı sayesinde 7 ayda 56 kilo vererek 125 kilodan 69 kiloya düştü

İnanılmaz değişim! 7 ayda 56 kilo verdi
İnanılmaz değişim! 7 ayda 56 kilo verdi
GİRİŞ 08.12.2014 12:15 GÜNCELLEME 08.12.2014 12:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Simay Sipahioğlu ile evli olan 26 yaşındaki Duygu Yetgin Sİpahioğlu,  20 ay önce Melek ismini verdikleri kızını dünyaya getirdi. hamilelik döneminde  oldukça kilo alan Sipahioğlu, 125 kiloya ulaştı. Bebeği doğduktan sonra büyük  zorluklar yaşamaya başlayan Sipahioğlu, kızını kucağında taşıyamaz hale geldi.

    Kızıyla merdivenlerden inmek için bile komşularından yardım istemek  zorunda kalan Sipahioğlu'nda tiroid ve yüksek tansiyon rahatsızlığı da baş  göstermeye başladı.

    Kızını bir gün parka çıkardığında onunla ilgilenemediğini fark eden  Sipahioğlu, ailesinin karşı çıkmasına rağmen araştırmaları sonucunda tüp mide  ameliyatı olmaya karar verdi.

    idesi çay bardağı kadar küçültüldü

     Antalya eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doç. Dr. Nurullah Bülbüller  tarafından gerçekleştirilen tüp mide ameliyatı ile Sipahioğlu'nun midesi çay  bardağı kadar küçültüldü.

    Ameliyatın ardından hızla kilo vermeye başlayan Sipahioğlu, 7 ayda 56  kilo vererek 69 kiloya düştü. Sipahioğlu, ameliyattan 2 ay sonra da tiroid ve  yüksek tansiyon rahatsızlıklarından kurtularak sağlığına kavuştu.

   Artık kızıyla parkta oyun oynayabiliyor

     Sipahioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşadığı rahatsızlıktan  kurtulmasının en büyük mutluluklarından biri olduğunu söyledi.

     Ameliyatına kızı için karar verdiğini vurgulayan Sipahioğlu, "Kızımla  parkta oyun oynayabilmek, onunla daha iyi ilgilenebilmek için zayıflamaya karar  verdim. Şimdi kızımla gönlümüzün istediği her şeyi yapabiliyoruz. Çok mutluyum"  dedi.

     Ameliyattan önce ayakkabılarını bile bağlayamaz durumda bulunduğuna  dikkati çeken Sipahioğlu, evlerinin birinci katta olmasına rağmen çocuğunu kendi  başına dışarıya çıkartamadığını, komşularından yardım istemek zorunda kaldığını  anlattı.

     Şimdi ise zorla çıktığı merdivenlerden kucağında çocuk ve çantaları  ile koşarak çıktığını dile getiren Sipahioğlu, "Çok rahat hareket ediyorum.  Hareketlerim daha önce oldukça kısıtlı olduğunu fark ettim" diye konuştu.

     60 bedenden 42'ye düştü

     Sipahioğlu, kiloluyken yolda yürüdüğü esnada rahatsız edici bakışlara  maruz kaldığını ifade ederek, şöyle konuştu:

     "Artık farklı, rahatsız eden gözlere maruz kalmıyorum. 60'tan 42  bedene düştüm. Bir mağazaya girdiğimde artık alternatif giysiler bakabiliyorum.  Önceden seçme hakkım yoktu. Sadece istediğim beden var mı diye bakıyordum. Şimdi  görevli bana (Bu yok ama şu var) diyebiliyor. Bu cümleyi duymak bile büyük  mutluluk."

     Tüp mide ameliyatı hakkında bazı yanlış bilgiler bulunduğuna işaret  eden Sipahioğlu, "Bazıları mideye tüp konulduğunu sanıyor. Böyle bir şey yok.  Ameliyat süreci ve sonrası rahat geçiyor. Umarım kilo sorunu bulunan herkes benim  gibi bu mutluluğu yaşar" dedi.

YORUMLAR 2
  • MURAT 9 yıl önce Şikayet Et
    yuh yarısını nereye gitti bu kadının maşallah pek iyi kilo vermiş =) kilo hiç bir insana yakışmıyor kim ne derse desin zayıflayınca güzelleşmiş.
    Cevapla
  • sksk 9 yıl önce Şikayet Et
    lutfen daha kibar konusunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...