Bu da kadına şiddetin farklı bir boyutu

Adana’da yaşlı bir adamın sağanak yağışta şemsiye ile yürürken, soba borularını taşıyan eşinin sırılsıklam olması objektiflere böyle yansıdı

Bu da kadına şiddetin farklı bir boyutu
Bu da kadına şiddetin farklı bir boyutu
GİRİŞ 09.12.2014 12:51 GÜNCELLEME 09.12.2014 12:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Adana’da geceden bu yana aralıklarla devam eden yağmur, etkisini gün içinde de gösterdi.

Kış hazırlıklarını yapanlar da yağmurdan nasibini aldı. Odun sobası için boru almaya giden yaşlı bir çift, dönüş yolunda yağmura yakalandı. Aldığı 3 borudan ikisini eşine veren yaşlı adam, şemsiyesini açarak yoluna devam etti.

Yaşlı adamın şemsiyesini paylaşmadığı eşi de kolları arasına aldığı soba borularıyla yürüyerek yağmur nedeniyle sırılsıklam oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Pusu 9 yıl önce Şikayet Et
    o adamın tırnağı olamazsınız...
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    teyzemizin üstünde yağmurluk var gibi ikincisi soba borusu ancak yarım kilo gelir. üçüncüsü ben kadına şiddet göremiyorum...
    Cevapla
  • Alakası Yok 9 yıl önce Şikayet Et
    Komşum bel ağrısı çekiyordu çuvalları eşi hanımefendi yüklenirdi ben çocukken. Resme bakarak karar veremezsiniz. Şemsiyeye sığmadıkları için paylaşıyor olamazlar mı? Hakaretleri çok yanlış buldum. Kendinize gelin lütfen!
    Cevapla
  • ard dra 9 yıl önce Şikayet Et
    hayvan diyecegim ama hayvanlar Allahin yarattigi gunah islemeyen tertemiz varliklar..
    Cevapla
  • NİĞDELİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir resme bakarak yorum yapılmasını yanlış buluyorum. Hele hele Ulusal bir haber kanalında yaşlı adamın hedef gösterilmesi hiç uygun değil... İlgililerin dikkatine..
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Nigdeli yorumunuzu cok begendim. Malesef son yillarda surekli olarak kadin ğzerinden aileler paramparca edilmiş durumda. Belki anlık olarak o yaşlı amcaya kızabiliriz. Belkide o an yapılmaması gerekir. ama bu o anki dogal davranıştır. Haberin anlatılış şekli kasıt ve kurgu oldugunu gosteriyor. Gerçeği ise bu fotoğrafla bilemeyiz. Siddet tanımı egzejere edilmiş durumda. ŞİDDET zarar verme maksatli birden fazla bilincli yapılan davranıştır. Aynı TERÖR gibi. Ülkemizde malesef Özellikle AİLE Bakanlığında nedendir bilinmez Erkeklere karşı on yargılı bir tutum sergileniyor. Onlar bizim dedelerimişz, babalarımız, abilerimiz, kardeşlerimiz, evlatlarımız. Aymı kadonlarımız, bacılarımız, nenelerimiz, annelerimiz gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!