Çocuğu Pitbull'un dişlerinden güçlükle kurtardılar

Kosova’da bir çocuğu ısıran pitbull dehşet saçtı. Çocuğu bir türlü bırakmayan pitbullu vatandaşlar elektroşok cihazıyla ancak ayırabildiler.

Çocuğu Pitbull'un dişlerinden güçlükle kurtardılar
Çocuğu Pitbull'un dişlerinden güçlükle kurtardılar
GİRİŞ 17.12.2014 19:16 GÜNCELLEME 17.12.2014 19:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kosova’nın Prizren şehrindeki Ortakal bölgesinde öğle saatlerinde parkta arkadaşlarıyla birlikte oynayan 12 yaşındaki bir çocuk, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Bir anda neye uğradığını şaşıran çocuk, can acısıyla avazı çıktığı kadar bağırdı. Etraftaki vatandaşların çocuğu köpeğin dişlerinden almak istemesine rağmen, köpek bir türlü çocuğu bırakmadı.

Etraftaki kalabalık çocuğu pitbull cinsi köpeğin dişlerinden ancak elektroşok cihazıyla ayırabildi. Elektroşok cihazıyla verilen şokun ardından pitbull cinsi köpek olay yerinden uzaklaşırken, çocuk ayağındaki yaranın acısıyla çığlıklar içerisinde kaldı.

12 yaşındaki Arnavut asıllı çocuğun Prizren Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    bu sene Ramazanda ,İstanbul Soğanlı da kurulan iftar çadırına gitmiştim,çadır görevlilerinden biri bayağı azgın bir köpek getirip,iftar çadırının kurulduğu yere bağlamıştı,köpek gelene geçene havlıyordu,ama kimse şikayetçi olamıyordu nedense,ve etraf çocuk kaynıyordu. köpek bağlı olduğu yerden kurtulsa idi,bir felaket yaşanabilirdi sanırım.
    Cevapla
  • Demek ki 9 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman yanımızda bir elektroşok cihazı gezdirmemiz menfaatimize olabilir..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
Uzmanlar Haber7'ye açıkladı! AK Parti'de önce bu değişmeli