Liseli Ant Sekban'dan haber alınamıyor

Çekmeköy'de okuldan çıkıp minibüsle eve dönerken evinin yakınlarında kaybolan Ant Sekban'dan (16) cuma gününden beri haber alınamıyor.

Liseli Ant Sekban'dan haber alınamıyor
Liseli Ant Sekban'dan haber alınamıyor
GİRİŞ 29.12.2014 05:56 GÜNCELLEME 29.12.2014 12:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çekmeköy Reşadiye köyünde oturan Hüsnü Özyeğin Vakfı Alemdağ Tunç Çapa Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi Ant Sekban, Cuma günü okuldan eve dönmek için arkadaşlarıyla birlikte minibüse bindi. Minibüsten arkadaşlarıyla birlikte cuma akşamı saat 17.15 sıralarında evinin yakınlarında inen Ant Sekban'dan bir daha haber alınamadı.  

Eve gelmediği için endişelenen Sekban ailesi durumu polis ve arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ve arama kurtarma ekipleri çevrede yaptıkları geniş çaplı aramalara rağmen Ant Sekban'ın izine rastlayamadı. Liseli genci arama çalışmalarına hava karardığı için ara verildi. Arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlanacağı öğrenildi.

"3 GÜNDEN BERİ HABER ALAMIYORUZ"  

Ant Sekban'ın annesi ve babası konuşmazken, 3 günden beri yeğeninden haber alamadığını belirten amca İhsan Sekban, şunları söyledi:

"26.12.2014 tarihinde çocuğumuz Ant Sekban okuldan çıkıyor. Evine kadar minibüse biniyor, yaklaşık olarak 17.15 sıralarında Reşadiye Köyü'ne geliyor. Arkadaşlarıyla beraber bakkalın önünde minibüsten iniyor. Ev ile bakkal arasındaki mesafe 150 adım. 150 adım içerisinde çocuk kayboluyor. Cuma günü saat 17.15'ten beri çocuğumuz kayıp. Şu ana kadar, ilk günden beri yapılan işlemler içerisinde AKUT olmak üzere jandarma, aynı zamanda komando birlikleri olmak üzere arazi taraması yapıldı. Binaların arka tarafı orman, ön tarafı yol. Arka taraflara baktığımızdan dolayı orman taraması yapılmış durumda. Kesinlikle orman tarafında olmadığını belirlediler."

"YEĞENİMİN KAÇIRILMIŞ OLMA İHTİMALİNDEN ENDİŞELENİYORUZ"

Yeğeninin kaçırılmış olabileceğinden endişelenen amca İhsan Sekban, "Ama bizim düşüncemiz içerisinde, dışarıdan gelen bir araç tarafından ya kaçırıldı ya da gitti. Sizden tek ricam, lütfen bize yardımcı olun. Zaman geçtikçe umutlar azalmak zorunda kalmasın. Bir arabadan bahsediliyor. Kapalı kasa bir araç. O araç bu köye ait bir araç değil. Bu araç dışarıdan gelmiş, minibüsten önce gelmiş. Arasında 2 dakika var. Çıkarken de minibüsle beraber onun önünde çıkmış ve gitmiş. Yani o mesafedeki gelen araç tek, o diğer araçlar tamamen köy halkına ait. Cep telefonu 10 gün önce arızalanmış, şu anda hiçbir şekilde ulaşamıyoruz" dedi. Ant Sekban'ın yakınlarının evin önündeki endişeli bekleyişi sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • zaferr 9 yıl önce Şikayet Et
    adamın maddi gücü yerinde değil ve birileriyle husumetide yoksa kaçırılma ihtimali oldukça zayıf. çocuğun okul ve mahalle arkadaşları sorguya çekilip,çocuğun uyuşturucu kullanıp kullanmadığı araştırılmalı. uyuşturucu,yani bonzai içip bir yerde ölüp kalmışda olabilir. çevredeki metruk yerlere ve ormana tekrar bakılmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama