Öleceği günü bildi!

İzmir'de hayatını kaybeden Salih Gencel'in, çalıştığı kurumda bulunan takvimde, vefat ettiği günün altına 'ben yokum' yazdığı ortaya çıktı.

Öleceği günü bildi!
Öleceği günü bildi!
GİRİŞ 31.12.2014 14:22 GÜNCELLEME 31.12.2014 14:22

İzmir 'de kanser tedavisi gördüğü hastanede 25 Aralık'ta hayatını kaybeden Çine Cumhuriyet Savcılığı Özel Kalem Müdürlüğü'nde çalışan Salih Gencel'in, bürosundaki takvimde vefat ettiği gününün altına, "ben yokum" yazıp imzaladığı ortaya çıktı.

Çine Cumhuriyet Savcılığı Özel Kalem Müdürlüğü'nde çalışan ve ekim ayında ilik kanserine yakalandığını öğrenen 30 yaşındaki Salih Gencel, İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü'nde tedaviye başladı.

Vefat edeceği tarih içine doğmuş

Tedavisinin 65. gününde kemoterapi gördüğü sırada kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden evli ve 1 çocuk babası Gencel, Çine'de gözyaşları arasında toprağa verildi.
Gencel'in vefatıyla üzüntüye boğulan mesai arkadaşları, masasındaki takvimin kasım ayı yaprağını kopardıklarında ilginç bir ayrıntıyla karşılaştı. Tedavisinin başladığı ekim ayından bu yana iş yerine gelmeyen Gencel'in, 25 Aralık tarihinin altına, "Ben yokum. Salih Gencel" yazıp imzaladığı görüldü.

Salih Gencel'in kardeşi Ramazan Gencel, olayı "Hastalığı öğrendikten sonra, 'Allah'ım bu hastalığı bana genç yaşta verdiğin için şükürler olsun. Eğer yaşlıyken bu hastalığı verseydin kim bilir ne acı çekerdim' dedi. Son derece inançlı ve imanı kuvvetli bir kişiliği vardı. Vefat tarihinin kardeşimin içine doğduğunu düşünüyoruz" diye yorumladı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço