Peru’da her 10 kadından 7’si sokakta yürürken sözlü tacize mağruz kalıyor… Ülkedeki bir televizyon kanalında yayınlanan şov programı da bu konuya değinerek, erkeklere anneleri tarafından ilginç bir şaka hazırladı. Oğullarının kadınlara laf atıp atmadığını merak eden iki anne, kılık değiştirdi… Kafalarına taktıkları peruk, yaptıkları makyaj ve giydikleri seksi kıyafetle bambaşka bir kimliğe bürünen anneler, sokakta oğullarının yanından geçti… 2 erkek de tanımadıkları annelerine laf atınca olanlar oldu… Oğullarına kızan iki kadın, zaman zaman çantayla çocuklarına vurmayı da ihmal etmedi. İki yetişkin erkek kendisini savunmaya çalışırken o anlar gizli kamera tarafından kaydedildi.
Yorumlar 4 Yorum Var
  • mdk 28.01.2015 15:18
    Fitne kadının giyiminde değil erkeğin gözündedir. Sözü ve iffet kadının giyimde değil erkeğin gözündedir. Sözü ne kadar yerinde bir sözdür.
  • islam 27.01.2015 18:06
    Gerçekten ALLAH ın emirleri huzur getirmiştir ama uymayanlar hem dünyada hemde ahirete rezil olur islam dini ne güzel bir bindir bilene?
  • sule 27.01.2015 16:29
    "Erkek nefsine uyarak harama bakar" derken? İşte iq'su tek rakamlıların anlamadıkları da bu..Her konuda adil olan Allah neden böyle bi ayrım yapsın? öyle saç telinden tahrik olcak kadar sapık olmazsa bi kısım görmemiş ortada sorun kalmaz!!
  • burak yılmaz 27.01.2015 14:18
    İşte... Zayif imanli muslumanlarin ve gayri muslimlerin anlamadiklari nokta bu. Kadin, fitrat geregi ortunmesi icab eder. Tamam erkek nefsine uyarak harama bakar ancak kadin da acilarak bu haramin islenmesine sebebiyet verir. Dinimiz de zaten kaidedir : "sebep olan, yapan gibidir."