Maden işçisi son mesaisinde can verdi

Fethiye'de kaya parçasının altında kalarak hayatını kaybeden Mehmet Ali Taşkın'la ilgili olarak yürek burkan bir hikaye ortaya çıktı.

Maden işçisi son mesaisinde can verdi
Maden işçisi son mesaisinde can verdi
GİRİŞ 07.02.2015 16:58 GÜNCELLEME 07.02.2015 16:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, özel bir şirkete ait krom madeni ocağında yerinden sökülen kaya parçasının altında kalan 51 yaşındaki Mehmet Ali Taşkın hayatını kaybetti. Taşkın'ın emekliliğinin dolması nedeniyle büyük sevinç yaşadığı ve son kez madene indiği belirtildi.

Olay, Fethiye- Göcek'te özel bir şirkete ait Kuzkavak 502 isimli maden ocağında meydana geldi. Gece vardiyasında çalışırken saat 02.00 sıralarında 400 metre derinlikteki destek takozunu düzetmeye giden Taşkın, burada çalıştığı sırada üzerine yaklaşık 2 ton ağırlığındaki kaya parçası düştü. Kayayı üzerinden kaldıran diğer işçilerin 112 Acil Servis ekiplerini aramasına karşın Taşkın'ın yaşamını yitirdiği öğrenildi. Fethiye Cumhuriyet Savcısının incelemesinin, Taşkın'ın cenazesi geniş çaplı otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla madenin girişi jandarma ekiplerince kapatıldı.

EMEKLİ OLACAKTI

Evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Ali Taşkın'ın dün ocağa girmeden önce emekliliği hak kazandığı haberini alınca çok sevindiği, mutluluğunu iş arkadaşları ve ailesiyle paylaştığı öğrenildi. Mehmet Ali Taşkın'ın şirket muhasebesine giderek emeklilik hesabı yaptırdığı ve emekliliğinin dolduğunu hatta 3 ay fazla çalıştığını bu gece ise son kez son mesaiye girdiğini söylediği öğrenildi.

YORUMLAR 16
  • ynruf28_34 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Faruk Çelik istifa etmeye kalkarsa milyonlar olarak Ankara'ya yürürüz. Ülke olarak iş güvenliği konusunda çağ atladık. Seçim öncesinde de yapılacak çok önemli işleri var. Allah'ın izniyle kıdem tazminatıda kuşa çevirecek. Bu insanın kıymetini bilmeyenler ileride patron olduklarında anlayacaklar.
    Cevapla
  • Ugur 9 yıl önce Şikayet Et
    Bütün her seyi iktidarin üzerine atarsiniz hic takdiri ilahiyi hesaba katmazsiniz..Aklinizdaki isimler iktidar olsaydi simdi Türkiyenin hali orta dogudan daha iclelurdu
    Cevapla
  • YOLCU 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi diyelim hükümet istifa etti ondan sonra iş kazaları olmayacakmı canlar yanmayacakmo ölümler olmayacakmı ondan sonra kimi günah keçisi yapacaksınız
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette en ucuz şeylerdem biri işçi hayatı. Ne var bunda? Neredeyse habet değeri bile yok! Başarılı hükümete desteğe devam!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar