'Maymuna benziyorum deyince öldürdüm'

Ankara’da 10 yaşındaki oğlunu öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Nurhan S., önceki gün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 11.02.2015 10:00 GÜNCELLEME 11.02.2015 12:42
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Nurhan S. ifadesinde olayı şöyle anlattı:
“Oğlum O.S. ile arkadaşları okulda sürekli kulakları kepçe diye alay ediyorlardı, oğlum okula gitmek istemiyordu. Bir süre önce ameliyat oldu. Ancak ameliyatın ardından yüzünde şişlikler oluştu. Doktorlar, ‘biz burada kanserli hastaları tedavi ediyoruz, senin oğlun ameliyat oldu, birkaç güne kadar şişlikler düzelir’ dedi.

"ANNE MAYMUNA BENZİYORUM"
Hastanenin tuvaletine gittik. Oğlum aynaya bakarak, ‘anne, ben maymuna benziyorum’ dedi. Eşarbımı çıkarıp, boğazını sıktım. Çocuğumu cennete yolladım, ben de ölmek istiyorum diyerek, hastanenin önünde yoldan geçen arabaların önüne atladım. Acil serviste çocuğumu öldürdüğümü söyledim.” Nurhan S.’nin olaydan önce antidepresan etkisi olan prozak ve benzeri türden ilaçları eczaneden reçetesiz alarak kullandığı öğrenildi

YORUMLAR 27
  • s d 9 yıl önce Şikayet Et
    Her gün boğazları kesilen 5-6 kadın, her gün uyuşturucuya verilen bir iki gencimiz, hatta çocuklarımız, evlenmeleri geçen boşanma sayısı, cinayetle biten alacak verecek davaları, hızla artan intihar vakaları gibi bir sürü cinnet ve sosyal patlama halinden kim sorumlu? Gerćek sorumlulara göre Chp veya paraleldir herhalde. Ergenekonun modası geçti ya.
    Cevapla
  • eczane yandı desene 9 yıl önce Şikayet Et
    prozak ve antidepresan ilacını reçetesiz satıyorsa bunu araştırmalı sağlık bakanlığı...
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    çocuğun sınıf arkadaşları kına yaksınlar şimdi...(onları terbiye edemeyen aileleri de...)
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    alay edenlere bakın ,genelde bozuk insanlardır.
    Cevapla
  • Muberra 9 yıl önce Şikayet Et
    kadının psikolojisini sorgulayacağınıza onun psikolojisini bozan etkenleri sorgulamanızı dilerim.kimse çıkıp demiyor bu çocuğun babası nerde? Sağlıklı bir eş ve aile kuran bir kadının neden psikolojisi bozulsun? İnsanl hastalıklı doğmazlar başka sebeplerdrn hasta olurlar.kim bilir yaptığı evlilik başına neler getirdi bu kadının,kendi evladını boğarak öldürecek kadar dünyadan bıktı onu ve kendini bu dünyadan çekmip çıkarmak istedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu