Suriyeli kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçtı

Çorum'da 56 yaşındaki Fazlı B.'nin dini nikahla evlendiği Suriyeli kadın, gerdek gecesi 6 bin TL değerindeki ziynet eşyasını alıp kaçtı.

Suriyeli kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçtı
Suriyeli kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçtı
GİRİŞ 15.02.2015 15:38 GÜNCELLEME 15.02.2015 15:38
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Olay Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi vefat eden 3 çocuk babası Fazlı B., bir hafta önce 64 yaşındaki Ali Y. ile tanışıp arkadaş oldu. Sohbet sırasında Ali Y.’ye helal süt emmiş birisini bulursa evlenmek istediğini söyledi. İddiaya göre Ali Y. bir kaç gün sonra  Fazlı B.'nin yanına giderek, Suriyeli kimsesiz bir kadınla belirli bir para karşılığı evlendirebileceğini söyledi. Bunun üzerine Fazlı B. evlenmek için Ali Y. ile birlikte Hatay'a gitti. Burada adının Rim olduğu belirtilen 42 yaşındaki kadınla tanıştırıldı. 4 bin TL karşılığında evlenmek üzere anlaşan Fazlı B. Suriyeli kadın ve yanındaki 6 kişi ile birlikte Çorum'a döndü.  


6 BİN LİRALIK ALTIN ALDI

Suriyeli kadın kadın evlilik için Fazlı B.'den iki altın bilezik, bir altın kolye, bir altın yüzük ve yeni kıyafetler istedi. Fazlı B. tadına 6 bin değerinde altın aldı. Önceki gün Fazlı B.'nin evinde suriyeli kadınla imam nikahı kıyıldı. İmam nikahının ardından Hatay'dan gelen 6 kişi evden ayrıldı. 

gerdek için hazırlanan Fazlı B., kadının yaptığı ve içinde uyku ilacı olduğu öne sürülen kahvayi içtikten sonra uykuya daldı. iddiaya göre bunu fırsat bilen kadın 6 bin TL değerindeki altını yanına alarak evden kaçtı. Bir süre sonra uyanan Fazlı B., kadını  evde bulamayınca dolandırıldığını anlayıp 155'i arayarak polisten yardım istedi. 

Polisin Çorum ve Hatay'da olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

YORUMLAR 22
  • evet 9 yıl önce Şikayet Et
    Harun.... Avukat olmadığın belli.. İmam nikahın olsa 'da suç değil olmasada" çünki zina suç sayılmıyor medeni kanunda. Adamcağiz "inancının gereği dini nikah kıymış.... Değilse ne dini ne'de resmi nikaha gerek yok.... İstediğin gibi istediğinle yaşayabilirsin, "Aynı avrupada olduğu gibi...
    Cevapla
  • harun 9 yıl önce Şikayet Et
    Soruşturmaya bile gerek yok, takipsizlik. tek suçlu var oda imam, savcı imama dava açar resmi nikah olmadan imam nikahı niye kıydın diye. hadi hayırlısı bakalım, mahşerde buluşmak üzere.
    Cevapla
  • isa 9 yıl önce Şikayet Et
    Kanun karşısında "suç değilse yapılan eylem veya başka bir durum" Buna saygı duymasınıda öğrenmeliyiz... Bana göre sana göre diye bir kavram yotur hukuk'ta...
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Ölçü "bana göre" sana göre" şuna göre değil" Ölçü kanunlar'la belirtilmiş'tir. Dinen'de sakıncası yok... Olaylara hukuki açıdan bakarsak daha iyi anlaşılır... İki insan tercihlerini bu yönde yapmışlar.., Kadının niyeti bozuk ise adam ne yapsın.. Aynı yaşta evlenipte dolandırıcılık yapan hiçmi yok buna benzer?????
    Cevapla
  • süzer başaran 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabikde var da...Bazı kadınlar 60 yaşındaki adamla evleniyor.Adam ölüp gidince miras kadına kalıyor.Bu kadın şimdi bu adamı sevdiği için mi evlendi?Kendinizi kandırmayın...
    Cevapla
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazdığım şeyi anlayan anladı.Cümle düşük olabilir.Demek istediğim,örneğin 30 yaşındaki bir bayanın 40 yaşındaki bir adamla evlenmesi, bana normal bir durum değil gibi geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı