Tüm miraslarını bir maymuna bıraktılar

Hindistanlı bir çift tüm mirasını evde besledikleri bir maymuna bıraktı.

Tüm miraslarını bir maymuna bıraktılar
Tüm miraslarını bir maymuna bıraktılar
GİRİŞ 19.02.2015 18:43 GÜNCELLEME 19.02.2015 18:43

Alman Süddeutsche Zeitung gazetesinin haberine göre, Hindistan’ın Uttar Pradeş Eyaleti’nde yaşayan Srivastava çifti, çocukları olmadığı için 2004 yılında aldıkları ve Chunmun adını verdikleri maymuna adeta bir servet bıraktı. Habere göre ev, bağ-bahçe, para ve çok sayıda firmanın sahibi olan çift, Chunmun adındaki maymunu oğulları gibi görüyor.

Müslüman Shabista ile Hindu eşi Brajesh Srivastava, ailelerinin evlenmelerine karşı çıkmalarına rağmen evlenince, tüm akrabaları ile bağlarını koparmış. Başlangıçta oldukça fakir olan çift, zamanla hatırı sayılır bir servetin sahibi olmuş. Çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan Srivastava çifti, çocuk özlemini aldıkları maymun ile gidermeye başlamış. Chunmun’a klimalı oda yaptıran ve Bitti adlı dişi bir maymunla çiftleştiren 45 yaşındaki avukat Shabista ile işadamı eşi Brajesh Srivastava’nın (48), verdikleri büyük partilerle, maymunların sözde evlilik yıldönümlerini kutladıkları belirtiliyor.

Çiftin, şu anda 10 yaşında olan Chunmun adlı maymunun kendilerinden önce ölmesi durumunda ise, servetlerinin yine maymunlar için harcanması konusunda vasiyet bıraktıkları kaydedildi.

Maymunların 40 yaşına kadar yaşayabildiklerine dikkati çeken gazete, çiftin isteğinin gerçekleşme şansı olduğunun altını çiziyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da