Bir anne-baba nasıl böyle bir hareket yapar?

İstanbul'da bugün çekilen bir fotoğraf akıllara durgunluk verecek cinstendi.

Bir anne-baba nasıl böyle bir hareket yapar?
Bir anne-baba nasıl böyle bir hareket yapar?
GİRİŞ 07.03.2015 17:30 GÜNCELLEME 07.03.2015 17:29
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Bir anne-baba düşünün ki, çocuğunu göz göre göre ölümle burun buruna getirsin. İstanbul'un yoğun trafiğinde çekilen fotoğraf tam da bu anne-babayı tarif ediyor.

E-5 karayolu Küçükçekmece mevkiinde seyir halindeki bir motosikletin üzerinde bir annenin kucağında yolculuk yapan çocuğu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Anne-babanın vurdumduymaz tavrına tepki gösteren bazı sürücüler, olayı polise ihbar etti. 

Duyarlı bir okuyucumuzun bizimle paylaştığı fotoğrafta anne-babanın kasksız yolculuk yapması ise dikkatlerden kaçmadı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 53
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    imkaansızlık zor durumda olmasa yapmaz herhalde
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    "Duyarlı okuyucu" dediğiniz adam da araba sürerken fotoğraf çekmiş. Dikkati dağılması nedeniyle kontrolünü kaybetse fotoğrafını çektiği ailenin hayatını bitirecek üstelik...
    Cevapla
  • nasih 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bunlardan çok var maalesef
    Cevapla
  • Faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam fakir kasg takacak imkanı yok kendisine taksa arkada iki kişi daha var bu espiri ama ben bir bisikletten düştüm arkamdada adam vardı 500tl ye mal oldu Allahtan yolun kenarı topraktı bide böyle yerde düşün kesin ölümle burun burunasın hep polisi suçlamayın halkımızı bilinçlendirelim böle söz vardır bilirsiniz ''Herkes kapısının önünü temizlerse çöpçüye gerek kamaz '' bu söz misali akraba komşuları gördüğünde tehlikeli olduğunu söylese kafası belki basar. adam şuan işi v ar kendi imkanını kullanıyor eskidern akrabalık vardı yardılaşma var dı şindi yok herşey para olmuş komik bişeyde hemen çek gönder acınacak halimiz var .
    Cevapla
  • Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendine göre haklı Bundan 25 sene önce arabamiz yokken babam da bizi 3 kardeş motorsikletiyle böyle okula götürürdü Çünkü o zamanlar okul servisi diye birşey de yoktu oturdugumuz mahalleye toplu taşıma aracida ne yapacaktik yani bu durumda burdan eleştirmek kolay herkese
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi