Denizli'de bedava havlu izdihamı

Denizli'de havlu günü kutlaması nedeniyle bedava dağıtılan havlular izdihama sebep oldu.

Denizli'de bedava havlu izdihamı
Denizli'de bedava havlu izdihamı
GİRİŞ 07.03.2015 20:17 GÜNCELLEME 07.03.2015 20:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneğince (DETGİS) ilan edilen "6 Mart Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü"nün dördüncüsü, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkan Yardımcısı İsa Dal, Bayramyeri Meydanı'nda düzenlenen törende, Türk havlusunun dünya çapında çok önemli değer haline geldiğini belirtti.

Yoğurt, kahve, döner gibi bazı değerlerin, bir yerlere kaptırıldığını ileri süren Dal, "Fakat havlumuzu kaptırmaya niyetimiz yok. Dünya, Türk havlusunu seviyor ve biliyor. Denizli'de pekiştirdikten sonra önümüzdeki yıllarda havlunun üretildiği ve kullanıldığı her yerde bu etkinlik, düzenlenecek. Gaziantep, Bursa, Kahramanmaraş ve Kayseri'de havlu üretiliyorsa öncelikli olarak oradan başlayacak."

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ise kentin en önemli sektörlerinin başında tekstilin geldiğine dikkati çekerek, sektörün de en önemli kalemleri arasında yer alan havlu ve bornozun geleneksel şölen havasında tanıtımının yapılmasını, çok anlamlı bulduğunu ifade etti.

Yürüyüş sırasında bornoz giyerek korteje eşlik edenler, renkli görüntüler oluşturdu, güne özel üretilen 15 bin havlunun dağıtımı sırasında zaman zaman izdiham yaşandı.

YORUMLAR 4
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık ....
    Cevapla
  • donsuz adam 9 yıl önce Şikayet Et
    yaw neyi kim reva görüyor ac gözlü insanlar ne olacak altı üstü havlu baksan hepsinin ceplerinde 1000 liralık telefon vardık 3 liralık havlu icin birbirini yiyorlar
    Cevapla
  • ayıp 9 yıl önce Şikayet Et
    bu halka bu millete bunu reva görenler, bu hale düşürenler utansın.
    Cevapla
  • GeceYarisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet neden boyle yagmaci oldu anlamak elde degil. Gecenlerde baklava dagitim goruntuleri vardi, insanlar masayi devirdi. Alti ustu bir dilim baklava. Pahaliliktan mi ,gorgusuzlukten mi bilinmez, insanlar birbirini ezdiler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü