Bu satırlar Türkiye'yi sarsacak!

Yaşadıklarıyla herkesi ağlatan tecavüz mağduru Z.C.’nin beraat kararını veren hakime mektup yazdığı ortaya çıktı.

Bu satırlar Türkiye'yi sarsacak!
Bu satırlar Türkiye'yi sarsacak!
GİRİŞ 18.03.2015 06:03 GÜNCELLEME 18.03.2015 15:41
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Karaman'da 15 yaşındaki Z.C.'ye tecavüz ettiği iddia edilen 8 şüphelinin "İlişkide rıza olduğu" gerekçesiyle beraat etmesi vicdanları sızlattı. Mahkemede kendini ifade edemeyen Z.C.'nin davanın hakimine, "Hakim Amca" diye başlayan bir mektup yazdığı ortaya çıktı. Mektupta, Z.C. duygularını şöyle anlatıyor:

‘15 yaşında 38 kiloydum. Gücüm nasıl yetsin?’

Hâkim amca ben yaşadıklarımı utandığım için bir de polisler ve siz bana inanmıyor gibi davrandığınız, alay ettiğiniz için anlatamıyorum. Her erkeğin bana tecavüz edeceğini sanıyor, korkuyorum. Hakimsin bir daha bana bağırma. Beni azarlamayın. 15 yaşında 38 kilo bir kızım. Benim gücüm bu adama yetmez ki karşı koyup onu yeneyim. Polisler de siz de beni suçladınız. 'Neden karşı koymadın' diye. Bu adamın benim üç katım kilosu ve gücü var. Bir erkekle benim gücümü nasıl bir tutuyorsunuz.  

SİZİ VİCDANINIZLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM
 
Z.C. mektubunu şu sözlerle bitirdi: Canlı cenaze gibiydim. Tek düşündüğüm bir an önce ölmekti. İntihar edecektim, beceremedim. Bu son ifademdir. Bana inanmayan dalga geçer gibi davranan aşağılayan mahkemenize gelmeyeceğim. Sizi adalet ve vicdanınızla baş başa bırakıyorum.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
YORUMLAR 70
  • Vicdanın nerdeeee 9 yıl önce Şikayet Et
    Vicdanın nerdeeee
    Cevapla
  • Kul X 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakim için soruşturma açılmalı, suçlular cezalarını bulmalı ve adalet gerçekleştirilmeli. Aksi takdirde biz de hayr namına bir şey kalmamış demektir.
    Cevapla
  • ismet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyada 5 dk zevk uğruna bir kızın hayaliyle gururla ve namuslu oynayanlar ahirette nasıl hesabını verecekler bunlar bu kızdan nasıl helal alacaklar. Bu yapanların ALLAH korkusu yoktur.ALLAH bu kızın yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • mehmet akif toprak 9 yıl önce Şikayet Et
    o hakimin kızı veya yakınının başına da böyle şey gelsin inşaALLAH..
    Cevapla
  • hakkı kul 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde binlerce kişi küçük yaştaki 15-17 yaşındaki kızla evlendi diye 7-8 yıl ceza alıyor.Hem ailelerin izni ve müsadesi varken-hem evli ve çocukları olmuşken bu yuvaları niye dağıtıyorsun ey hakim bu hapis yatan ailelere kim bakacak babaları hapiste yatan çocuk kimle oynayacak baba sevgisini kim verecek ey hakim bu olayda aile izni yok-evlilik yok-yarı yaşındaki çocuğa taciz var-kandırma var sen ceza vermiyorsun ne iş
    Cevapla
  • asdasfa 9 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru belkide tecavüz edenlerin içindedir oda çünkü bu karar akıl karı değil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak