Çocuğuna bakmak için 43 yıl erkek kılığına girdi!

Mısır’ın Luxor kentinde kızına bakabilmek için tam 43 yıldır erkek kılığında işe giden 64 yaşındaki bir anne, yılın annesi seçildi.

GİRİŞ 18.03.2015 14:27 GÜNCELLEME 18.03.2015 14:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

El Arabiya’nın haberine göre, Sisa Abu Daooh adlı kadın 21 yaşında evlendikten kısa bir süre sonra eşini kaybetti.

Hem kendisinin hem de henüz karnındaki çocuğunun karnını doyurmak zorunda kalan anne, erkeklerin dünyasında kadın olarak iş bulmanın ve çalışmanın neredeyse imkansız olduğunu görünce, erkek kılığına girmeye karar verdi.

Sisa Abu Daooh o tarihten itibaren erkek kılığında, inşaatlarda, tarlalarda ve temizlik işlerinde çalıştı.

Kızının büyümesinden sonra evlendirdiği kişinin felç olması üzerine kendisiyle birlikte üç boğaza birden bakmak zorunda olan Sisa Abu Daooh bugün 64 yaşında ve halen Luxor tren istasyonunda, yine erkek kılığında ayakkabı boyacılığı yapıyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    burda gözardı edilmemesi gereken bir gerçek var... 64 yaşında bir kadın,anladığım kadarıyla orda devlet yardımı yok,kadın çalışarak her ihtiyacını kendi karşılıyor ve üstelik başkalarınada bakabiliyor. ve yolunuz İst-Eminönünü e düşerse yine para yardımı kabul etmeyen,65-75 yaş arası gururlu ve şerefli bir kadının,yaz kış demeden alt geçit girişi,deniz tarafı otobüs durakları yanında eli ile -yün işi-yaparak satıp hayatını kazandığını görebilirsiniz. ve biryandada gencecik olup ,devletten yardım dilenen insanlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı