4 yaşındaki Annabelle ABD'yi şok etti!

ABD'nin Philadelphia kentinde 4 yaşındaki bir kız çocuğunun halk otobüsüne binip gece yarısı içecek almaya gitmesi herkesi şaşkına çevirdi.

GİRİŞ 30.03.2015 17:54 GÜNCELLEME 30.03.2015 17:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

New York Daily News'in haberine göre Annabelle isimli kız çocuğu gece yarısı 3'te pijamalarıyla evinden çıktı, bir halk otobüse bindi, diğer yolcuların şaşkın bakışları altında bir yolcu koltuğuna oturdu.

Otobüsün şöförü garip bir durumun olduğunu fark edince yetkililere haber verdi ve küçük kız, çok zaman geçmeden ailesine teslim edildi. Küçük kızın gece yarısı susayınca meşrubat almak için evden ayrıldığı bildirildi.

Otobüsün şoförü gazeteye sabahın 3'ünde bu bir şaka olmalı diye düşündüm. Küçücük bir kız çocuğu. Gerçekten şoka uğradım diye konuştu. Şoför küçük kızın ne yaptığını çok iyi bildiğini de ekledi.

Güvenlik kameralarının çektiği görüntülerde de küçük kız otobüs durağından otobüse biniyor ve bir yolcu koltuğuna oturuyor.

Şoföre teşekkür eden Anabelle'nin babası Timothy Ridgeway, bu olaydan sonra kapılarının kilitlerini değiştirmeye karar verdiklerini söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    bizde olsaydı ,dilenmek için otobüse binmiş bir çocuk zannederler,ilk durakta indirirlerdi,bazen gece 1-12 arası geldiğim oluyor,İstanbul-Arena parkın orda iniyorum,bir bakıyorum o vakitlerde caddede ufacık çocuklar arabaların önünü kesip para dileniyor.
    Cevapla
  • name 9 yıl önce Şikayet Et
    bu isimde bir iş var bu isimle alakalı bir korku filmi de vardı.
    Cevapla
  • unalanli3 9 yıl önce Şikayet Et
    birde gulerek anlatiyorlar durumun oneminin farkina varamami$lar sanki
    Cevapla
  • halit 9 yıl önce Şikayet Et
    bu işin içinde üç harfliler var kızın hareketleri normal değil
    Cevapla
  • cem_islam 9 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var kardeşim? sende nerfen çıkarıyorsun.. çocuk işte.. halinde neye rastaladında bu kanaat e vardın? cevabıda mantıklı susamış çıkmış cinlerin elinde olsa öyle sakinmi oturur?? insnaların yanlış bilgilerlen tedirgin etmeyelim inşALLAH uzaktan tesbit etmek nasıl olur??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma