40 çocuklu seri baba vazgeçemiyor

56 yaşındaki İngiliz Mike Holpin’in 20 farklı kadından 40 çocuğu var.

40 çocuklu seri baba vazgeçemiyor
40 çocuklu seri baba vazgeçemiyor
GİRİŞ 01.04.2015 12:06 GÜNCELLEME 01.04.2015 12:11

 

Doğum kontrolüne inanmayan “seri baba” çocuklarının ve torunlarının ismini de unutmamak için vücuduna dövme yaptırmış.

20 kadından 40 çocuğu olan Mike Holpin bir kalp krizi geçirdi. Kalp krizi sonrası ise tüm çocuklarıyla buluşmayı aklına koydu. 

İlk cinsel deneyimini 9 yaşında yaşayan adamın en yaşlı çocuğu 37 en genci ise 3 yaşında. İngiliz Channel 5’a konuşan Holpin çocuklarımın 22 tanesi benim adımı taşıdığını birlikte olduğu 20 civarı kadından sadece 6’sıyla ciddi düşündüğünü belirtti. Ancak bu 6 ilişki de Holpin’in alkol ve aldatma sorunları nedeniyle son bulmuş. Çocuklarına da sosyal hizmetler sahip çıkmış. Birçok insanın alkol sorunu nedeniyle kendisine sırt çevirdiğini söyleyen adam alkolik olduğu için çocuklarının elinden alındığını ve hala da alkolik olduğunu itiraf etti.

Holpin, “Çocuklarım sosyal hizmetler tarafından elimden alındığında kendi kendime onları geri alacağıma ve eve getireceğime dair söz verdim. Onları özlüyorum” diyor ancak “Çocuk sahibi olmaktan vazgeçmeyeceğim, İncil’de Tanrı bize çoğalmamızı emrediyor, ben de Tanrı’nın benden istediğini yapıyorum” diyerek hala çocuk sahibi olmak istediğini de sözlerine ekliyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fırtınaya dayanamayan cami minaresi yıkıldı
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti