At maskesi takan adamın acı hikayesi

Çin'de bir adam oğlunun kanser tedavisinin masraflarını karşılamak için sokakta at maskesi takarak, para verenleri üzerinde gezdiriyor.

At maskesi takan adamın acı hikayesi
At maskesi takan adamın acı hikayesi
GİRİŞ 16.04.2015 15:31 GÜNCELLEME 16.04.2015 15:32
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Çin’de 38 yaşındaki çiftçi Chen Yuntao adlı adam, oğlunun kanser tedavisini karşılamak amacıyla sıra dışı bir yönteme başvurdu.

Yuntao, at maskesi takarak sokağa çıkıyor ve para bağışlayanları üstünde gezdiriyor.

Daily Mail’de yer alan habere göre, lösemi olan 9 yaşındaki oğlu Minghao’nun tedavisi için tüm parasını harcayan Yuntao, çareyi böyle bir yöntemde bulmuş.

Yaşadıklarını anlatan Yuntao, “Çaresizim. Parasız kaldım ama tedavi henüz bitmedi. Dilencilikten başka bir seçenek bulamadım” dedi.

Para veren herkesin, üstünde gezmek istemediğini söyleyen Yuntao, destekleri nedeniyle yaşadığı bölgedekilere teşekkür etti. Yuntao, oğluna kanser teşhisinin 2011’de koyulduğunu ve bugüne kadar 12 kez kemoterapiye girdiğini belirtti.




 

YORUMLAR 17
  • hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamaktan bi hal oldum yaaa..
    Cevapla
  • Muammer 9 yıl önce Şikayet Et
    halimize nekadsr şükretsek azdır. dünyada neler oluyor. bizlerde halen nankörlükte geri durmuyoruz.
    Cevapla
  • Rahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Zalim Türk katili Çin içinde böyle kişilere Allah rahmet edip cezasını bu dünyada veriyor ki ahirette az çeksin.Diğer zalimlere ise ahirette çeksin diye bu dünyada rahatlık veriyor.
    Cevapla
  • Osmanlı Tokatı 9 yıl önce Şikayet Et
    Rahmet demişsin ama azab bir yazı yazmışsın. Ne alakası var. Mazlum mazlumdur. Tamam islama inanmayan cennete giremez ama şimdi 1.5 milyar insanın tamamını Türk düşmanlığı ile suçlayamazsın. Çinde yarım milyon müslüman var. Ya bu adam müslümansa. Katil çin hükümettir. İçindeki insanlarla ne alakası var. Çin adamlara ikinci çocuğa bile izin vermiyor. Adam utancından yüzünü göstermemek için böyle bir yol seçmiş. Allah bu haya sahibi insanı islamla müşerref kılsın. Amin.
    Cevapla
  • nihat 9 yıl önce Şikayet Et
    siyonizm tüm dünyayı sömürüyor çin de bunlardan biri tüm ülke köle gibi çalışıyor samsung simens vs küresel firmalar belli
    Cevapla
  • M Numan 9 yıl önce Şikayet Et
    bir babanın çocuğu için yapmayacağı şey yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor