Bu fotoğraflar uzayda yaşamın ispatı mı?

Bu görüntüler uzaydaki yaşamın kanıtı mı? Roswell'de 1947 ve 1949 yıllarında çekilen fotoğraflar yeni tartışma başlattı

GİRİŞ 08.05.2015 12:54 GÜNCELLEME 08.05.2015 18:11
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Bu görüntüler uzaydaki yaşamın kanıtı mı?

Yeni Roswell fotoğrafları ile UFO uzmanları, ET’nin (Uzaylı bir film karakteri) var olduğu konusunda hiçbir şüphe kalmadığını iddia ediyor. 

Görüntülerin 1947 ile 1949 yılları arasında Kodak (negatifi olan) filmle çekildiği iddia ediliyor.UFO uzmanları insanlara bunu duyurmaları için 350 dolar para ödedi. Ve bu para verilen kesimin çoğu görüntülerin Mısır mumyalarının fotoğraflarına oldukça benzediğini söylüyor.  

Haber 7'den Hakan Göksel'in haberine göre komplo teorisyenleri, Roswell UFO kazasındaki yeni görüntülerin “uzaylı yaşamın” yadsınamaz bir kanıtı olduğunu iddia ediyor.

İddiaya göre Bernard Ray tarafından 1947 ve 1949 yıllarında fotoğrafı çekilen ve New Mexico ölü bulunan yaratığın görüntüleri; kalıntının bu uzaylı ait olduğunu ortaya koyuyor  
Görüntüler, halk tarafından “sahte” olarak nitelendirilmesine rağmen, Uzaylıların “Alan 51” isimli askeri gizli bir hangarı ziyaret ettikleri teorilerini yeniden alevlendirdi.
Bu keşif, slaytların doğruluğunu belirlemek için 5 yıldır kapsamlı bir çalışma yapan UFO bilim adamları tarafından, Mayıs’ın ilk haftası olayı takip eden 10 bin kişilik bir kitleye duyuruldu. 

Yapılan duyuru ile birlikte bir belgeselin de hazır olduğu açıklandı ama hala merakla beklenen slaytlar kamuoyu ile paylaşılmadı. 

Birkaç UFO araştırmacısı, hazırlanan belgeselin fragmanında filmlerden bazılarını gördüklerini iddia ettiler.

Bu görüntülere yakından bakma imkanı bulan az sayıda insan; açısını değiştirerek insan görünümlü figürün bulanık görüntüsünü üretti.

Orijinal fotoğraflar Arizona’da bir tavan arasında Bing Crosby (ABD'li şarkıcı, oyuncu) Clarke Gable (Ödüllü aktör) ve Dwight Eisenhower’ın (ABD'nin 34. Başkanı), fotoğraflarını içeren bir kutu içinde bulundu. 

Meşhur Meksikalı UFO uzmanı Jaime Maussan’a göre “Görüntüler mutlaka gerçek olmalı, çünkü dünya dışından çekilen bu görüntüler fotoğrafların çekildiği dönemde var olmamıştı. Bu fotoğraflar, insan ırkına, hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın uzaylıların ziyaretlerinin bir gerçek olduğunu gösteriyor. Bu, iki slayt, insan olmayan özelliklere sahip bir varlığı görülebilir kılması açısından ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bu fotoğraflar uzmanlar tarafından süreç boyunca tarihlendi. Bügün bildiğiniz dünya dışı varlıklara dair prototip modeller var olmamıştı”

Dünyanın uydusu aya inen 6. astronot olan Edgar Mitchell, söz konusu etkinliğe katılarak o görüntülerin otantik olduğuna inandığını söyledi 

Fakat, birçok kimse, Meksika’daki 350 dolar dağıtılmasını hatırlatarak, fotoğrafların bir tanıtım dublörüne ait olduğunu iddia ediyor 

Diğerleri ise fotoğrafları Smithsonian müzesinde sergilenen mumyalara benzetiyorlar. 

UFO Araştırma Klavuzu yazarı Nigel Watson “Zaten bu fotoğraflar hakkında önemli bir miktar kinizm kuşkuculuk ve şüphecilik var.1940'lı yıllarda Amerikan askerleri tarafından bir uzaylığının öldürüldüğüne dair görüntüler bu iddiaların kaynağını oluşturuyor. Yeni Zellanda merkezli dergi Uncensored, kare kare görüntüleri analiz etmiş ve bu görüntülerin “Area 51 hangarında uzaylıların olduğunu ispatlıyor” yorumunu yapmıştı 

Ama orijinal Roswell filmlerinin yayınlanmasıyla ilgili olan UFO uzmanı Philip Mantle, bu son fotoğrafların hiçbir anlamı olmadığını söyledi.

Mantle, görüntülerin Ant ve Dec (aktörler) oynadığı 2006 yılından tekrar yayınlanan Uzaylı Otopsisi filminden alınan görüntüler olduğunun belirgin olduğunu iddia etti.   
Watson; Uzaylı Otopsisi aldatmacası gibi, telif hakları ve diğer gelir kalemleri satıldığında slaytların da bir sahtekarlık olduğu sonunda kanıtlanmış olacak

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 51
  • Hayvansever 5 yıl önce Şikayet Et
    uzayda yaşam varmı bilinmiyor. fakat uzayda bulunan türk kanıtları da var bu bilgilerin çoğu yanlış ama bazılarıda doğru. NE DEMİŞLER GÖRMEDEN İNANMAYIN !
    Cevapla
  • yunus 8 yıl önce Şikayet Et
    ABD herkesi ahmak yerine koyuyor muslumanlarin kafalarini karistitmak icin yapiyor eger uzayli denilen kafa karistirici bir sey olsaydi kuranda yazilirdi hepsi palavra.
    Cevapla
  • YORUMCU 5 yıl önce Şikayet Et
    olada bilir gafam garışdı
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ABD herkesi ahmak yerine koyuyor muslumanlarin kafalarini karistitmak icin yapiyor eger uzayli denilen kafa karistirici bir sey olsaydi kuranda yazilirdi hepsi palavra.
    Cevapla
  • Metin Ayan 8 yıl önce Şikayet Et
    hayat boş :)
    Cevapla
  • mert akgün 8 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir...Çünkü kuranı kerimde zannetmeyinki kainatta(sadece düya değil bütün gezegenler giriyor)sizin dışınıda varlık (sadece insan değil,çünkü varlığın içine her şey girer)yaratmadık,yazıyor.
    Cevapla
  • Müslim 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle cahilce yoruma üzüldüm Kuran da ne diyor biz insanı topraktan cinleri ateşten yarattık uzaylılar demiyor tövbe et bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi