Mısırlı dilencinin dudak uçuklatan serveti

Mısır’da yoksul olarak tanınan yaşlı bir adamın iki apartmanı ve milyonlarca lirası olduğu ortaya çıktı.

Mısırlı dilencinin dudak uçuklatan serveti
Mısırlı dilencinin dudak uçuklatan serveti
GİRİŞ 11.05.2015 12:05 GÜNCELLEME 11.05.2015 12:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Abdurrahman KOÇ / Haber7

Adının ‘Kamil’ olması dışında kimsenin hakkında bir şey bilmediği Mısırlı yaşlı adam uzun yıllardır yaşadığı mahallede yoksul ve yalnız yaşayan biri olarak tanınıyor. Mahalleli, ‘Kamil amca’ diye çağırdıkları adama sürekli para ve yiyecek yardımı yapıyordu. 

Yıllardır yoksul yaşadığı sanılan Kamil amcanın bankalarda 1,5 milyon liraya yakın parası ve Cize kentinde iki apartmanı olduğu ortaya çıktı. Mahalleli gerçeği öğrenince neye uğradığını şaşırırken yaşlı adamın yakınının olup olmadığı henüz bilinmiyor.

BANKA MEMURLARI DİLENCİ SANDI AMA…

Beni Suveyf’te yaşayan Kamil amcanın mahallesinden Muhsin Abdulkerim adlı kişi, faturaları yatırmak için bölgedeki bankalardan birine gittiğini, orada tesadüfen Kamil amcaya rastladığını söyledi. Genelde mahallede dilenirken gördüğü Kamil amcayı bankada görünce şaşırdığını belirten Abdulkerim, yaşlı adamın banka görevlilerine ‘yalnız olduğunu ve ona yardım etmelerini’ istediğini, başlarda banka memurlarının kendisinin dilendiğini zannederek aralarında para topladığını ancak görevlilerden birinin ‘onun dilenmeye değil para yatırmaya’ geldiğini söylemesiyle gerçeğin ortaya çıktığını ifade etti.

1,5 MİLYON TL, İKİ DE APARTMAN

Muhsin, banka çalışanlarının yaşlı adamı sürekli gördüğünü ve dilenci muamelesi yaptığını, son ziyaretinde genç bir banka çalışanının durumu fark etmesiyle şoke eden gerçeğin ortaya çıktığını belirtti. Genç çalışan, Kamil amcanın neredeyse her gün bankaya gelerek hesabına para yatırmaya geldiğini, bugüne kadar biriken miktarın 3,5 milyon Mısır Ceniyesini (1,5 milyon TL) geçtiğini söyledi.

Şaşkına uğratan servetin ortaya çıkmasının ardından Kamil amca hakkında hızlı bir araştırma yapıldı ve iki de apartmanının olduğu belirlendi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • Muttaki 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber bana geçen sene vefat eden Konyalı "Poşetli Dede" ile ilgili haberi hatırlattı. Arama yaparak bulabilirsiniz kolayca. hatırlayanlar vardır, onun da bankalarda milyonları olduğu ölünce ortaya çıkmıştı. Tabii birçok şehirden bir sürü akrabası ortaya çıktı o zaman :) İnsanlar böyleleri yüzünden dilenenlere para veremiyor artık gönül rahatlığıyla. Zaten dinde dilenmek de yok gerçi. Çoğu dilenci birçoğumuzdan zengindir, hesabını ahirette nasıl verecekler bilinmez
    Cevapla
  • Yazık. 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbime Kuruş Kuruş Hesabını Vercektir. Allah yardım Etsin. İşi Yaş
    Cevapla
  • xyz 8 yıl önce Şikayet Et
    Enayiler oldukça böyle Uyanıklar daha çok geçinirler sırtlarından öyle
    Cevapla
  • galyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    ihtiyaçtan fazlasını dağıtacaksın.
    Cevapla
  • ERKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Yamadık dünyamızı yırtarak dinimizden, bu yüzden dünyamızda gitti, dinimizde gitti elimizden....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak