Bebek aç kaldı: Kedilere yardım yağdı!

Tek odalı gecekonduda yaşam mücadelesi veren ailenin sokak kedisine sahip çıkması haber oldu. Kediler, ailenin bebeğinden daha şanslı çıktı!

Bebek aç kaldı: Kedilere yardım yağdı!
Bebek aç kaldı: Kedilere yardım yağdı!
GİRİŞ 26.06.2015 09:56 GÜNCELLEME 26.06.2015 12:57
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Erzurum'da tek odalı gecekonduda 10 aylık çocukları Furkan ile birlikte yaşam mücadelesi veren Aslı- Mirsevden Tekdemir çifti, evlerinde doğum yapan sokak kedisi ile yavrularına da bakmaya başladı. Bu durum medyada haber olunca çok sayıda hayvansever, kedilere kolilerce yardım yağdırdı.

Geçimini hurda toplayarak sağlayan Mirsevden Tekdemir, sadece bir hayırseverin çocuğu için mama gönderdiğini belirterek, "Beni arayanlar hep hayvansevereler oldu. Bir hayırseverin dışında herkes evimize kediler için mama gönderdi. Kedinin yavruları, oğlum Furkan'dan daha şanslı çıktı" dedi.

Merkez Yakutiye İlçesi'nin Edip Somunoğlu Mahallesi'nde yaşayan Tekdemir çifti, babadan kalma tek odalı gecekondu evlerine sığınan ve burada doğum yapan sokak kedisi ile 4 yavrusuna sahip çıktı. Sokaklarda el arabası ile kağıt, metal gibi atıkları toplayıp satarak ailesinin geçimini sağlayan 58 yaşındaki Mirsevden Tekdemir, kazandığı paranın büyük bir bölümünü oğlu Furkan ve yeni doğum yapan 'Kader' adını verdikleri kediye harcayınca haber konusu oldu. Gazete, İnternet siteleri ve sosyal medyada geniş yer bulan haber üzerine çok sayıda hayvansever cep telefonundan Mirsevden Tekdemir'e ulaşarak kedilere yardım etmek istediğini söyledi. Hayvanseverler ev adresine aldığı Tekdemir'in evine çok sayıda kedi maması gönderdi.

KEDİLERE AYLARCA YETECEK MAMA GELDİ!

Yapılan haberin kedi ve yavrularının hayatını değiştirdiğini, kendilerinin ise yine aynı hayatı sürdürdüğünü belirten Mirsevden Tekdemir, bu duruma hem sevinip hem de üzüldüğünü anlattı. Borcu yüzünden aylardır evinin elektriğinin kesik olduğunu ifade eden Tekdemir şunları söyledi:

"Kazandığım birkaç kuruş parayı oğlum Furkan ve Tanrı misafiri olan kedilere harcıyordum. Eşim ve ben çoğu zaman aç yatıyorduk ama yağmurlu bir akşam evimize sığınan 'Kader' adını verdiğimiz kedi ve 4 yavrusuna, oğlum Furkan'a nasıl bakıyorsak öyle baktık. Bizimle ilgili haber yapılınca çok sayıda hayvansever beni cep telefonundan arayıp kedilere yardım yapmak istediğini söyledi.

Sadece bir hayırsever oğluma mama gönderdi. Kedilere ise birçok kişi mama gönderdi. Evde kedilere aylarca yetecek kadar mama var. Kedinin yavruları oğlum Furkan ve bizden daha şanslı çıktı. 5 kişi toplam 650 lira ve erzak gönderdi. Para gönderenlerden birkaçı kedilere yiyecek almamı rica etti."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 29
  • Smart 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim millet akil tutulmasi yasar her zaman. su ornek ciddi bir psikanaliz gerektirir diye dusunuyorum.
    Cevapla
  • ferhat s 8 yıl önce Şikayet Et
    70 bin TL alan M.V ben nasil kizmayayim ?
    Cevapla
  • ersa 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hayvanseverler kendilerine yakışanı yaptılar çocuk yerine kediyi tercih ettiler, Ya hiç birini tercih etmeyen ve dikkate almayanlara ne demeli aceba..!
    Cevapla
  • mert gündüz 8 yıl önce Şikayet Et
    buradan koca ağızlarıyla hayvanseverlere laf edip cebinde akrep olanlar ,sizde laf üreteceğinize o bebeğe yardım edinde görelim ,
    Cevapla
  • seko 8 yıl önce Şikayet Et
    Hasta annesine babasina bakmayıp kapinin onune koyan, bunun yerine evinde kedi kopek besleyen kaç elit var istanbulda biliyor musunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini