Tuvalete gitmeyen kızın acı sonu

16 yaşındaki otistik kız, 2 ay tuvalete gitmeyince kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Tuvalete gitmeyen kızın acı sonu
Tuvalete gitmeyen kızın acı sonu
GİRİŞ 02.07.2015 07:44 GÜNCELLEME 02.07.2015 09:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Otistik olduğu bildirilen 16 yaşındaki kız, tuvalete gitmeyi reddedince kabızlık sonucunda gelişen kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Tuvaletleri kullanma fobisi olan 16 yaşındaki otistik kız, 8 hafta boyunca tuvalete gitmedi. Hiçbir bağırsak hareketi olmadan 8 hafta geçiren kızın bağırsağındaki dışkılar adeta bir taşa dönüştü. Çıkış olmayınca vücut içerisinde sürekli büyüyen bağırsak, göğüs boşluğuna kadar ulaştı. Bu süre içerisinde çektiği ağrılardan da bahsetmeyen genç kız, önceki gün kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

OTOPSİ YAPAN DOKTORLAR ŞOKTA

Emily Titterington’un ölüm nedenini öğrenmek için otopsi yapan doktorlar şoka girdi. Patolog Dr. Amanda Jeffery, böyle bir olayla ilk kez karşılaştığını belirterek, “Bağırsakları o kadar büyümüş ki kalbinin çalışmasına engel olup durdurmuş” dedi.

YORUMLAR 5
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    altına kaçırma diye bir şey var yani kendiliğinen çıkar zaten. Bunda başka bir iş var gibi
    Cevapla
  • dalga geçmeyin şerefsizler 8 yıl önce Şikayet Et
    hastalığın ne olduğuna bir bakın..
    Cevapla
  • işin aslı 8 yıl önce Şikayet Et
    Tuvalete gitmeyen değil götürülmeyen olmalıydı, dolayısıyla aile birinci derecede cinayet işlemiş. bu çocuklar bilinçli bir davranış sergileyemedikleri gibi bu ihtiyaçlarını yapıp yapmaması gerektiği veya o karın sancısının neye yönelik olduğunu tam anlayamadıklarından tuvaleti idrak edememiş olabilir. aile bu çocuğu takip etmeliydi. benim oğlumda otistik ve uzun süreli kabızlık sorunu bizde yaşıyoruz. ayrıca şunuda not düşmek istiyorum okullarda otistik çocuklara kaynaştırma eğitimlerinde ayrımcılık yapanları Allah'a havale ediyoruz..
    Cevapla
  • kansizvampircom 8 yıl önce Şikayet Et
    2 ay nasıl tutmuş ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?