Pilottan ülkeyi ayağa kaldıran skandal!

Kuveyt Havayollarına ait Londra-New York seferini yapan uçakta, pilotun iki mankeni kokpitte "misafir etmesi sertı tartışmalara yol açtı

Pilottan ülkeyi ayağa kaldıran skandal!
Pilottan ülkeyi ayağa kaldıran skandal!
GİRİŞ 28.07.2015 15:54 GÜNCELLEME 28.07.2015 16:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuveyt İletişim Bakanı İsa el-Kandari'nin, modellerin sosyal medyada paylaştığı "pilotla birlikte şarkı söylerken" görüntülerin yayılmasının ardından, Kuveyt Havayolları pilotu hakkında "acil soruşturma" emri verdiği bildirildi.

Kuveyt basını Kandari'nin, "Haberlerve resimler doğruysa, olayla ilişkisi olan şahıslar hakkında harekete geçeceğiz ve sonuçları Kuveyt halkıyla paylaşacağız" sözlerine yer verdi. 

Kuveyt Havayolları yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, 2013 yılında yılında Londra-New York seferini yapan uçakta gerçekleşen olay hakkında "kapsamlı bir soruşturma" açtıklarını ancak olaydan "İngiliz basınında çıkan haberler" aracılığıyla bilgi sahibi olunduğu belirtildi.

İngiltere'de yayınlanan bir televizyon programındaki işinden uyuşturucu kullandığı ve fuhuş yaptığı iddialarıyla çıkartılan Chloe Khan isimli model, sosyal medya hesaplarından olaya ilişkin fotoğraf ve videolar da paylaştı. 

İngiliz Daily Star gazetesine yaşananları anlatan Khan, "Kemer ikaz ışıklarının sönmesinin ardından hostesin kendilerine gelip kaptan pilotun kendilerini kokpite çağırdığını" anlattı. "Arkadaşıyla birlikte kokpite gittiklerini" belirten Khan, "Kaptan pilotun kendisine ve arkadaşına şampanya ısmarladığını, pilotun alkol almadığını ama çok sayıda sigara içtiğinden bahsetti. Khan, Kaptanla birlikte şarkı söylediklerini, kendisinin pilot şapkası taktığını ve fotoğraf çektiğine" değindi.

Bu ay başında, Arjantin merkezli Aerolineas Argentinas havayolu şirketine ait bir uçakta, yolcular arasında bulunan model Vicky Xipolitakis ile iki pilotun kokpitte selfie çekmesi sosyal medyada yayılınca pilotlar işlerinden olmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • OBITO 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir haber haber7'de olmamalıydı bence.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...