Gelinle damat düğün alanına vinçle indi

Bursa'da Ali ve Kevser Güğünç çifti, düğünlerini unutulmaz kılmak için davetlilere sıradışı bir düğün yaşattı.

Gelinle damat düğün alanına vinçle indi
Gelinle damat düğün alanına vinçle indi
GİRİŞ 19.08.2015 10:48 GÜNCELLEME 19.08.2015 10:51

Bursa'da iki gece süren Roman düğünü, ilginç görüntülere sahne oldu. Düğünün yapıldığı alana ilk gece tekerlek takılmış deniz yelkeniyle gelip davetlileri selamlayan gelin, ertesi gece ise damatla yük asansörünün sepetine binip kalabalığın arasına bu vinçle indi.

Ali Güğünç (22) ve çocukluk arkadaşı Kevser Güğünç (Doğan) (18) çiftinin, Ocak ayında yaptıkları nişanın ardından aileleri, unutulmaz bir düğün olması için farklı fikirler üretti.

Gökdere Meydanı'nda gerçekleştirilen ve iki gece süren düğün, davetlilere farklı bir gece yaşattı. Gelin, düğünün ilk gecesinde alana tekerleklerle yürütülen deniz yelkenine binerek geldi. Son gece ise gelinle damat, yük taşıma asansörü olarak bilinen vincin sepetine bindi. Çift, bu araçla davetlilerin arasına inerek onlara sürpriz yaptı.

Ali ve Kevser Güğünç, gazetecilere yaptıkları açıklamada, birbirlerini çocukluklarından bu yana tanıdıklarını belirterek, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını söylediler.

Düğüne yelken ve vinçle gelmenin anne ve babalarının fikri olduğunu söyleyen Kevser Güğünç, "Annem ve babam böyle bir şey düşünmüş. Bize de sürpriz oldu" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!