Dünyanın konuştuğu bebek hayata tutundu

27 Nisan’da prematüre doğumla bir kız bebek doğuran anne Stephanie Perrin’e bebeğinin önündeki 3 hafta içinde ölebileceği söylenmişti.

Dünyanın konuştuğu bebek hayata tutundu
Dünyanın konuştuğu bebek hayata tutundu
GİRİŞ 28.08.2015 14:24 GÜNCELLEME 28.08.2015 14:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Doğumundan beri hastanede yoğun bakım altında olan bebeğin durumu günden güne iyileşiyor. Doğumdan 4 ay sonra aile bebeklerini artık eve götürmeye hazır.

Stephanie Perrin kızı Mollie'yi, 27 Nisan’da henüz 27 haftalıkken, beklenen doğum tarihinden 13 hafta önce, dünyaya getirdi. Doğum öncesi doktorlar tarafından plasenta bozukluğu teşhisi konulan küçük bebek annesinin karnında gerektiği kadar büyüyemiyordu.

Dailymail'in haberine göre, anne Stephanie Perrin(34) ve baba James Perrin(38) küçük kızlarını doğumdan 3 hafta sonra kucaklarına ilk kez alabildi. Doğduğunda yarım kilo ağırlığında olan Mollie 3 haftalıkken o kadar küçüktü ki kolu babasının alyansının içinden geçebiliyordu.

İngiltere’nin Doğu Yorkshire bölgesinde yaşayan çift şuan 17 haftalık olan bebeklerini sonunda eve götürmeye hazırlar.

Yarım kilodan 2,5 kiloya çıkan bebek doktorlar tarafından bir mucize olarak görülüyor. ‘Onu eve götürmek bizim için çok büyük bir rahatlama olacak’ diyen çift yaşadıkları en zor şeyin doğumdan sonra kızları olmadan eve dönmek olduğunu belirtiyor. Sezaryen yöntemiyle doğum yaptıktan sonra anne 2 hafta hastanede kontrol altında tutulmuş fakat sonra kızı olmadan evine dönmek zorunda kalmıştı.

YORUMLAR 1
  • asya 8 yıl önce Şikayet Et
    benim bebeklerimde 28 haftalık doğdular ve bu bebekten farkları yoktu Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenidoğan yoğunbakımındaki tüm doktor özellikle sarışın güzel Ayşe hanıma ve tabiki yavrularıma annelik yapan tüm hemşirelere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin