Menderes'in mezarını gül suyuylu yıkadı

Kilisli görme engelli hafız 85 yaşındaki Abdurrahman Sinanoğlu, bayram öncesi memleketten getirdiği gül suyuyla Menderes'in mezarını yıkadı.

Menderes'in mezarını gül suyuylu yıkadı
Menderes'in mezarını gül suyuylu yıkadı
GİRİŞ 23.09.2015 18:32 GÜNCELLEME 23.09.2015 18:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sinanoğlu, bir yakının yardımıyla geldiği anıt mezarda görevlilerden izin aldıktan sonra gül suyuyla Menderes'in mezarını yıkadı ve dua etti. 

Duanın ardından Sinanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Menderes'e dua etmek ve azizruhunu şad etmek için geldiği söyledi.

Kilis'ten geldiğini belirten Sinanoğlu, "Yarın mukaddes Kurban Bayramımız. Onun vatana hizmetini hazmedemeyerek kendisini idam ettiler. O gün bu gündür Menderes'i severiz. Dine yaptığı hizmetler için, ülkemize ektiği sanayi tohumları için buraya geldim" diye konuştu.

Herkesin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Sinanoğlu, son günlerde yaşanan terör saldırılarını da kınayarak, "Fesata fırsat vermeyelim. Birliğimize sahip çıkalım" dedi.

YORUMLAR 2
  • ali Çetin 8 yıl önce Şikayet Et
    Hafız Abdurrahman sinanoglu benim eski patronumdu. Çok ekmegini yediğim daha 14 yaşında yanında çalışmaya başladığım bi insan. Bakmayın görmediğine o gözü gören birinden daha gayretli daha çalışkan birisi. Ayrica on numara yemek yapar. Allah selamet versin hocam hafızana aldığın kurani kerim daima yardımcın olsu
    Cevapla
  • Allah razı olsun 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekete hizmet eden ve bu yolda Adnan Menderes gibi şehit olanlara Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Vefa gösterenlerden de Allah razı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular