Uçağın çıkış kapısını tuvalet kapısı sanınca...

Edinburgh-Amsterdam seferini yapan uçağın dalgın yolcusu, tuvalet kapısıyla uçak kapısını karıştırınca uçağın çıkış kapısını açmaya kalkıştı

Uçağın çıkış kapısını tuvalet kapısı sanınca...
Uçağın çıkış kapısını tuvalet kapısı sanınca...
GİRİŞ 28.09.2015 18:04 GÜNCELLEME 28.09.2015 18:04

Bir anlık dalgınlığın sebep olduğu minik hatalara gülünüp geçilir. Ancak geçtiğimiz günlerde Edinburgh-Amsterdam seferini yapan uçaktaki bir yolcunun, tuvalete kapısıyla uçağın çıkış kapısını karıştırması sonucu yaşananlar, bir anlık dalgınlığın bedelinin oldukça ağır olabileceğini gösterir cinsten...

James Gray isimli yolcu Edinburgh-Amsterdam seferini yapmakta olan uçakta seyahat ederken tuvalete gitmek istedi. Telegraph’ta yer alan habere göre, tuvalet kapısıyla uçak kapısını karıştıran adam, uçağın çıkış kapısını açmaya çalıştı.  

30.000 feet yükseklikte uçarken çıkış kapısını ‘açmaya’ çalışan adam, inişte tutuklandı. 600 Euro para cezasına çarptırılan Gray’in, önümüzdeki 5 sene boyunca da KLM havayollarının herhangi bir uçuşunda seyahat etmesi de yasaklandı.

Amsterdam’a iner inmez havaalanında gözaltına alınan Gray, uçuş ekibinin inene kadar yerinde oturmasını istediklerini söyledi. ‘Onlara olayın basit bir hata olduğunu anlatmaya çalıştım. Bir yanlış anlaşılmaydı sadece. İner inmez polis geldi ve beni gözaltına aldı. Çok arkadaş canlısı olduklarını da söyleyemem’ dedi.

Gray, dönüş bileti için de farklı bir havayolu kullanmak zorunda kaldığı için arkadaşından borç almak durumunda kalmış. Kapıyı açmaya çalışmak ile ilgili sorulara da, yalnızca kapı koluna dokundum, bu tür bir şeyin ne kadar yehlikeli olabileceğinin farkındayım’ diye cevap vermiş.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"