10 bin TL fazla ödedikleri müşteriyi arıyorlar

Adana'da döviz bürosunda dolar bozduran bir kişiye yanlışlıkla 10 bin lira fazla ödeme yapıldı.

10 bin TL fazla ödedikleri müşteriyi arıyorlar
10 bin TL fazla ödedikleri müşteriyi arıyorlar
GİRİŞ 03.11.2015 10:36 GÜNCELLEME 03.11.2015 10:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı'ndaki bir döviz bürosunda 10 bin 500 dolar bozduran bir müşteriye, 29 bin 295 lira yerine yanlışlıkla 39 bin 295 lira ödeme yapıldı. Fazla ödeme yaptıklarını fark eden çalışanlar, müşteriye ulaşamayınca polisten yardım istedi.

İş yerindeki güvenlik kamerası görüntülerinde, 55-60 yaşlarındaki bir kişi, döviz bürosuna gelerek yanında getirdiği doları veznedeki personele veriyor. Personel, doların sayımını yaptıktan sonra, yine sayımını yaptığı Türk Lirası'nı müşterisine veriyor. Aldığı parayı saymayan müşteri, paranın bir kısımını cüzdanına, bir kısmını da ceplerine koyarak buradan ayrılıyor.

''UMARIM FARKINA VARIR VE PARAMIZI GETİRİR''

Döviz bürosunun sahibi Coşkun Niziplioğlu, müşteri yoğunluğunun olduğu bir sırada çalışanların yanlışlıkla fazla ödeme yaptığını belirterek, "Burada müşterimizin hiçbir kastı yok. Müşterimiz aldığı parayı da saymadan cebine koyup buradan ayrılıyor. Umarım müşterimiz farkına varır ve paramızı getirir" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Karakter 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam farkina varirsa getirir farkina varmazsa suclu calisan isini iyi yapsin para islerinde hak hukuk mevzuu adam saymiyo hadi 10 bin eksik verseydi ozamanda adami bulacakmiydiniz..
    Cevapla
  • Hasan Basri 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal süt emmis biriyse getirir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar