Sıradışı bebek 2 gün hayatta kalabildi!

Hindistan'da, hamilelik sırasında yanlış beslenmeden dolayı sıra dışı görünümüyle doğan bebek, yalnızca iki gün hayata tutunabildi.

Sıradışı bebek 2 gün hayatta kalabildi!
Sıradışı bebek 2 gün hayatta kalabildi!
GİRİŞ 25.01.2016 11:37 GÜNCELLEME 25.01.2016 11:39
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Hindistan'ın kuzeyinde bulunan Uttar Pradeş eyaletinde dünyaya gelen bir bebeğin ölümü adeta yürek dağladı. Amroha bölgesinde yaşayan 32 yaşındaki Savita Rani, geçtiğimiz salı günü normal doğumla bir ''mucize bebek'' dünyaya getirdi.

BAŞININ BİR KISMI OLMADAN DÜNYAYA GELDİ

Doğumdan kısa bir süre sonra bebeğin şoke eden görüntüsü kasabada dilden dile dolaşmaya başladı. Birçok insan, başının bir kısmı olmayan ve gözleri patlayacak gibi görünen mucize bebeği görmek için Sai Doğumhanesi'nin önünde toplanmaya başladı. Doğumdan iki gün sonra 'mucize bebek' kalp yetmezliği sonucu trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

HAMİLELİK ESNASINDA YANLIŞ BESLENME

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Kusum Lata, yaşanan komplikasyonların annenin hamilelik esnasında yanlış ve düzensiz beslenme alışkanlığından kaynaklandığını söyledi.
Lata, "İşte biz doktorlar bu yüzden kadınların hamilelik sırasında düzenli olarak check-up yaptırmalarına önemle eğiliyoruz. Böylece anneye yol gösterip böylesi doğum anomalilerinin önüne geçmeye çalışıyoruz" dedi.

DOĞUM ESNASINDA ÇOK KAN KAYBETMİŞ

Daha önce üç sağlıklı çocuk dünyaya getiren Rani'nin, doğum esnasında çok zorlandığı ve çok kan kaybettiği belirtildi. Genç annenin hastaneden taburcu edildiği ve bebeğinin kaybına alışmaya çalıştığı aktarıldı. Bebeğin beyninin anne rahminde tam olarak oluşmadığı ve kalbi sayesinde iki gün süresince hayatta kalabildiği açıklandı.

YORUMLAR 33
  • emir 8 yıl önce Şikayet Et
    birileri bişeyleri sürekli kurcalıyor hindistanda bu brezilyada kafası küçük bebekler bence sona doğru boş viteste gidiyoruz zaman ahir zaman
    Cevapla
  • derya 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Hülya 8 yıl önce Şikayet Et
    Hz .Allahın insanlara ibretidir , bunu islamla alakası olmayanlar anlayamaz yada işlerine gelmez, Allah her şeye kadirdir
    Cevapla
  • No Comment 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahir Zaman Nedir? Islam Nedir? Hadis Nedir? Emir ve Yasaklar Nedir? Peki Uyan kimdir? Sonra oyle dogdu boyle dogdu? Rabbim Sonumzu Hayretsin InsaALLAH-U Teala..Sonun Sonundayiz Millet..Ayagimizi Denk Alalim sonra yok ben Muslumandim, Yokbenim NIyetim Temizdi..Kurtarmiyacak benden Hatirlatmasi..Selametle..
    Cevapla
  • mesut 8 yıl önce Şikayet Et
    öküze tapmayın bunlar hep uyarı.
    Cevapla
  • Cemal 8 yıl önce Şikayet Et
    UYARI! GDOlu besinleri tüketmeyin. Dünya üzerindeki soyanın çoğu maalesef GDOlu. Yediğiniz her ürünün içindekiler kısmını okuyun ve soya varsa, monosodyum glutamat varsa YEMEYİN! GDOlu ürünler insanı kısırlaştırabiliyor. Bebek mamalarını ve meyveli yoğurtları evde kendiniz yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu
Naci Görür 'Aklımızı başımıza toplamamız lazım' deyip uyardı: Depremden çok zarar verir