Engelliyi önce dövdüler, sonra ceza kestiler

İzmir'de görme engelli Salih Arıkan, otopark girişine kapalı kasa minibüs park edilmesine tepki gösterdi sonra bakın neler oldu.

Engelliyi önce dövdüler, sonra ceza kestiler
Engelliyi önce dövdüler, sonra ceza kestiler
GİRİŞ 01.05.2016 00:16 GÜNCELLEME 01.05.2016 01:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Görme engelli 39 yaşındaki Salih Arıkan, elinde beyaz bastonuyla yürürken, otopark girişine park edilmiş bir kamyonet engeline takıldı. Duruma tepki göstermek için bastonuyla kamyonete vurdu ve otopark girişinde beklemeye başladı.

Bu sırada çevredekilerle arıkan arasında tartışma çıktı. tartışma arbedeye dönüştü, olay yerine polis çağrıldı. Karakola götürülen görme engelli Arıkan'a "Yaya yollarında, geçitlerde veya zorunlu hallerde; taşıt yolu üzerinde trafiği tehlikeye düşürecek davranışlarda bulunmak" suçundan 92 lira para cezası kesildi.

Salih Arıkan ise kaldırımda yürürken park edilen araçlar yüzünden yola inmek zorunda kaldığını ve bu soruna bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR 4
  • Türküm 7 yıl önce Şikayet Et
    izmir de bir gün boş bir yere arabamı park ettim biri gelip para istedi. yoksa arabanın başına bir şey gelir biz göz kulak oluruz dedi.
    Cevapla
  • Ayhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben İzmirde tam yaya geçi Lambasının olduğu yere Aracını park edip, engelli vatandaşlarımızın ve bebekarabalı olan insanların geçişini engelleyen bir çok kendini bilmez yaratık gördüm. Böyle kişilerin birazcık İnsanlğa saygılı olmasını diliyorum
    Cevapla
  • müsafir 7 yıl önce Şikayet Et
    arabayı kaydırıma çekenmi kör,polisimi kör,görme engelli kardeşimmi kör.buyrun cenaze namazına
    Cevapla
  • aliosman 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi bildigi gibi yapsin vicdansizlar kör bi insana bu yapilir mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?