Siyah anne-baba, sarı çocuk!

Kongo asıllı Francis-Arlette Tshibangu çiftinin ikinci çocuğu sarışın doğdu. Baba, minik Daniel’i ilk gördüğü an tepkisini ortaya koydu fakat bir şeyden de ok emin...

Siyah anne-baba, sarı çocuk!
Siyah anne-baba, sarı çocuk!
GİRİŞ 17.05.2011 07:02 GÜNCELLEME 17.05.2011 07:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çiftin iki yaşındaki çocukları Seth, ailesinin tüm irsi özelliklerini taşırken, şu anda 11 haftalık olan Daniel beyaz tenli ve sarı saçlara sahip şekilde doğdu.
 
Doktorları Daniel'il albino olmadığını, hafif bir genetik mutasyona uğradığını düşünüyorlar.
 
28 yaşındaki Francis, ikinci bebeğini ilk gördüğünde şaşkınlıktan ağzının açık kaldığını, bebeğin kendisinden olduğuna inanamadığını söylüyor.
 
Ancak karısına güveninin tam olduğunu belirten Francis, hastanedeki hemşirelerin bile karısının kendisini aldattığından şüphelendiklerini farkettiğini sözlerine ekliyor.
 
25 yaşındaki Arlette de, doğumhanede bebeğin görülmesinin ardından tam bir sessizlik yaşandığını, kendisi de dahil herkesin şoka girdiğini söylüyor.
 
Doktorları da, bebeğin babasının beyaz olması durumunda bile bebeğin annesinin özelliklerinin de bir kısmını alarak, melez olması gerekirken, beyaz tenli ve sarışın olmasının genetik bir mutasyondan kaynaklandığını, ancak bebeğin tamamen sağlıklı olduğunu açıkladılar.
 
Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında da benzer bir olay yaşanmış ve İngiltere'de Nijerya asıllı siyahi bir anne ve baba beyaz tenli, sarı saçlı ve mavi gözlü bir kız çocuğu sahibi olmuşlardı.

Vatan

YORUMLAR 8
  • Adem Yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    Fıkra. Adımın birinin uzun zamandır çocuğu olmuyormuş neyse 10 15 yıl sonra hanımı hamile kalmış çocukları olacak evde bi heyecan çocuğun doğumuna yakın adamın işi çıkmış 1 aylık bi iş seyehatine gitmek zorunda kalmış doğumda bulunamıyacak çok üzgün hanımı git önemli değil diye teselli etmiş adam seyehatteyken çocuk doğmuş adam bi ay sonra eve gelmiş heyecanla bi bakmış çocuk zenci şaşırmış hanıma sormuş hanım bu ne sen beyez ben beyaz bu çocuk neden siyah? kadın demişki bey çocuk doğdu benim sütüm gelmedi bende süt anne tuttum süt anne zenci çocuk sütü içtikçe karardı o yüzden böyle oldu demiş! adam yaa! deyip ayrılmış annesine gitmiş anne durum böyle bu yüzden çocuk zenci olmuş doğrumudur diye sormuş?? annesi doğru oğlum doğru demiş, sen doğduğunda benimde sütüm yoktu ben sana inek sütü içrdim bak boynuzların çıkmaya başladı demiş :))
    Cevapla
  • murat sungur 12 yıl önce Şikayet Et
    DNA testi düzgün çıkmış. Haberle ilgili başka kaynaklarda dna testi yaptırdıkları ve baba ve annenin bilindiği gibi bu şahıslar olduğu anlaşılmış.Bu tarz olaylar nadir de olsa oluyormuş.Ben şahsen daha önce böyle bir şey görmemiştim.Allah için dna kalıtım gibi bir sınırlama yoktur.Dilediği vakit siyahtan sarı saçlı beyaz tenli insan yaratabiliyor.İşte güzel bir yaratma iradesi örneği.DNA kalıtım faktörleri kader mucizesidir.İnsanın ve hayvanların bütün programını ve organlarının ve hücrelerinin ve hormonlarının...bütün programını bilen bir zat en küçük bir yazı ile DNA molekülüne vücudun biyolojik kaderini yazmış.Herşeyin intizamı ve kaderi önceden yazılı olduğunu gösterir.Fakat bu olay kaderin sahibinin dilediği gibi tasarruf edebildiğini gösteren ve mesaj veren ibretlik bir olay.
    Cevapla
  • duran yurttas 12 yıl önce Şikayet Et
    BEBEKLER KARIŞMIŞ OLMASIN ?. Hiç te mutasyona uğramış gibi durmuyor, herhangi bir şekil bozukluğu yok...
    Cevapla
  • Kazim Yolcu 12 yıl önce Şikayet Et
    Dna Testi Yapmışlar mı?. :))))))))
    Cevapla
  • kamil gündüz 12 yıl önce Şikayet Et
    benim kişisel önerim aynı durumala karşılaşanlara. benim kişisel önerim aynı durumala karşılaşanlara. dna testi yaptırsınlar benim zenci çekik gözlü ne bileyim bana benzemeyen coçugum olsa dna testi yaptırırdım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi