Limuzinle evlere servis hizmeti- Galeri

Uşak’ta şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs firması 'Limuzin Peronda’ projesi ile yolcuları evlerine limuzinle bırakıyor.

Limuzinle evlere servis hizmeti- Galeri
Limuzinle evlere servis hizmeti- Galeri
GİRİŞ 13.07.2011 10:58 GÜNCELLEME 13.07.2011 10:58

Perona yanaşan yolcu otobüslerindeki yolcular arasında yapılan kura çekimi sonucu belirlenen şanslı müşteriler otobüsten indikten sonra evlerine limuzinle gidiyor. Özel eğitimli şoförün kullandığı limuzinde her türlü konfor var.

Anadolu Ulaşım Uşak Bölge Müdürü Melih Akman, projeyi önceki gün başlattıklarını ifade etti. Limuzini servis aracı olarak kullanmanın kendilerine prestij kazandırdığını ve projenin müşteriler tarafından da büyük ilgi gördüğünü ifade eden Akman, “Limuzinle evlere servis bir ay Uşak’ta daha sonra da diğer illerde olacak” dedi.

Anadolu Ulaşım Uşak Bölge Müdürü Melih Akman, projenin amacının farkındalık oluşturmak olduğunu ifade ederek, “Projeyi önceki gün uygulamaya koyduk. Firmamıza ait otobüslerle Uşak’a gelen yolcular da projeye büyük ilgi gösteriyor. Her otobüsten inen bir yolcuyu evine limuzinle gönderiyoruz.

 Şanlı yolcularımızı otobüste çekilen kura ile belirliyoruz. Kura sonucunu yolcumuza otobüsten indikten sonra söylüyoruz. Yolcular sürprizi ilk duyduğunda inanamıyor. Daha sonra ise memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Limuzinli servis projesi bir ay Uşak’ta uygulanacak. Bir ay sonra limuzin İzmir, İstanbul, Aydın, Denizli, Eskişehir gibi illerde de uygulanacak. Limuzin sayısını şimdilik arttırmayı düşünmüyoruz” dedi.

İzmir’den Uşak’a otobüsle gelen ve şanslı müşteri olarak evine limuzin servisiyle giden Sencer Yazar ile 8 yaşındaki kızı Nisan Yazar duydukları memnuniyeti ifade etti. Hayatında hiç limuzine binmediğini belirten baba Sencer ile minik kızı “Bizim için büyük bir sürpriz oldu. Otobüste görevliler bize söylediğinde inanamadık.

Otobüsten iner inmez görevliler bavullarımızı limuzine koydu. Evimize özel şoförlü limuzinle geldik” dedi. 

Sencer Yazar'ın eşi Özlem Yazar ise eşi ve kızını limuzinle eve geldiğini görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Uygulamadan duyduklarını memnuniyeti ifade eden Özlem Yazar, "Benim için büyük bir sürpriz oldu" dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız