Pehlivanlar yine rakipleri karıştırdı/ Video

Yunanistan'ın Evros kenetinde yapılan yağlı güreşlerde yağ nedeniyle gözleri kamaşan pehlivanlar rakiplerini karştırınca ortaya çok komik görüntüler çıktı.

GİRİŞ 02.08.2011 11:04 GÜNCELLEME 02.08.2011 11:04

Evros kentinde Rodop Dağlarının doruğunda bulunan Seçek Yaylası'nda yapılan ve yaklaşık 2 bin kişinin izlediği yağlı güreşlerde yarı final mücadelesine çıkan başpehlivanlar, gözleri yağ nedeniyle kamaşınca rakiplerini karıştırdılar. Başpehlivanlık yarı final güreşlerinde Ayhan Çelik, Kaan Kaya ile eşleşirken, Erkan Ertan ise İmdat Ertan ile eşleşti. Ayhan Çelik, kendi rakibi Kaan Kaya yerine Erkan Ertan'la güreş tutmaya devam etti. Kaan Kaya ile de İmdat Ertan yanlışlıkla güreşmeye başladı.

Rakiplerini karıştıran yağşı güreşçilere hakemler müdahale etti. Güreşçi Ayhan Çelik, "Öte rakibe dalmışım çift ve aşağı kapıldım. Birbirimizin suratına baktık daha sonra da ayrıldık. Rakiplerin karıştığını sonradan fark ettik, o andaki hırsla insan fark etmiyor" diye konuştu.

Pehlivan Kaan Kaya ise "Valla ben de ne olduğunu anlayamadım. Bir karışıklık oldu, benim rakibim değişti. Sonradan farkına vardım bende. Hakem söylemeseydi farkına varamazdık. Gözde yağ var kısık bakıyoruz o yüzden göremiyoruz. Müsabakalarda çok oluyor bu tür karışıklıklar" şeklinde konuştu. Yarı finalde Ayhan Çelik'i tuş eden Kaan Kaya, finaldeki rakibi İmdat Ertan'ı da yenerek Seçek Yaylası Başpehlivanı oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!